Smartmarked

Om oss

Smartmarked.no er en markedsplass hvor du finner alle typer rubrikkannonser innen utleie, kjøp, salg, bedrifter, tjenester og jobb.

Prøv gratis annonser. Registrer deg og få mange fordeler. Vi deler alle annonser automatisk på våre 35 Markedsplassen grupper og sider med 175 000 medlemmer. Det gjør vi for at du eller din bedrift skal få mer respons, raskere salg, mer utleie på annonsene dine. I tillegg kan du eller din bedrift dele linken/annonsen på alle våre 33 Kjøp & Salg Facebook grupper.

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å lage en bedrift annonse eller privat annonse på Smartmarked.no. Her kan du legge inn dine tjenester, bedriften, ønsker å kjøpe, leie, selge, ønsker å kjøpe, eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg, auksjon, utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Vi er kun en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier/selger og leietaker/kjøper. Vi tar ingen provisjon for leie og salgsavtaler som inngås.

Trygg betaling

Her kan du betale sikkert med VISA, MasterCard og via PayPal og Stripe for dine annonser.
Betaling for kjøp og salg, tjenester, auksjoner og utleie skjer direkte mellom utleier/selger og leietager/kjøper.
Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og ta ett depositum ved utleie og tjenester. Du finner mange forskjellige kjøpe og leiekontrakter som du trygt kan laste ned gratis i undermenyen.

Har du noen spørsmål du ønsker svar på? Se ofte stilte spørsmål i under menyen. Eller send oss gjerne en melding, og vi svarer så fort vi kan. 

Velkommen til oss
Hilsen alle oss i Smartmarked.no