Smartmarked

Om oss

Smartmarked.no er en gratis markedsplass hvor du finner alle typer rubrikkannonser innen utleie, kjøp, salg, bedrifter, tjenester og jobb. I tillegg du kan betale ekstra for fremme annonser for få flere henvendelser. Vi har flere typer.

Her kan du lage så mange annonser du vil, helt gratis! Annonsene har en varighet i inntil 1 år. Registrer deg og få mange fordeler. I tillegg deler vi  annonser som kommer inn på Smartmarked.no videre med link fra annonsen Smartmarked.no på våre 50 Kjøp & Salg grupper og sider med over 300 000 medlemmer. Det gjør vi for at du eller din bedrift skal få flere henvendelser på annonsen.

Driver du utleie eller butikkvirksomhet og ønsker å bruke våre 48 Kjøp & Salg grupper med over 300 000 medlemmer. Må du ha med linken fra en annonse du har på vår markedsplass Smartmarked.no i 1 eller andre 2 linje i annonsen du publiserer i gruppene våre.
Se og bli medlem på våre 48 Facebook grupper med 300 000 medlemmer her: https://www.facebook.com/Smartmarked.no/groups

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å lage en bedrift annonse eller privat annonse på Smartmarked.no. Her kan du legge inn dine tjenester, bedriften, ønsker å leie, leie ut, selge, ønsker å kjøpe. Lei ut eller selg eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for utleie, salg, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Vi er kun en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier/selger og leietaker/kjøper. Vi tar ingen provisjon for leie og salgsavtaler som inngås.

Trygg betaling

Her kan du fremme annonsene med betalt plassering, Markert annonse eller Rask handel annonse. Disse kan du betale sikkert med VISA, MasterCard og via PayPal og Stripe.

Betaling for kjøp og salg, tjenester, auksjoner og utleie skjer direkte mellom utleier/selger og leietager/kjøper.
Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og ta ett depositum ved utleie og tjenester. Du finner mange forskjellige kjøpe og leiekontrakter som du trygt kan laste ned gratis i undermenyen.

Har du noen spørsmål du ønsker svar på? Se ofte stilte spørsmål i under menyen. Eller send oss gjerne en melding, og vi svarer så fort vi kan. 

Velkommen til Smartmarked.no – Markedsplassen