Leier ut en fin lys nyoppusset leilighet på 50kvm med 1 soverom. Passer til et par eller en liten familie. Nærhet til buss og butikker.

Ledig tidligst fra ca 1 Februar. Visninger etter avtale

INKLUDERT I LEIEN OG LEILIGHETEN:
Fiber, parabol, strøm, komfyr, kjøleskap, 3 garderobeskap, 2 parkeringsplasser, delt bod og eget uteområde med kveldsol til ca kl 2100.

INNHOLD:

Entréen er lys og fin med plass til en liten kommode og har 2 store garderobeskap. Kjøkkenet har masse skapplass, og inneholder  hvitevarer som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Romslig stue med plass til kjøkken bord og stoler. Her får du plass til en god sofa og det du ønsker av møbler. Bad med varmekabler. På soverommet er det plass til en dobbeltseng. Ett garderobeskap medfølger.

Beliggenhet:

Fin nyoppusset leilighet i 1 etasjen fra 2021 med attraktiv beliggenhet i rolige omgivelser, sentralt på Hisøy. Veletablert boligfelt med kort vei til skoler, flotte friområder, bussforbindelse og butikk. Ligger tilbaketrukket i en blindvei, uten gjennomgangstrafikk og meget barnevennlig med kort vei til bl.a. barnehage og internasjonal skole på His. His er bydelssenter for Hisøy og områdene rundt og nærområdet er et fremtidig satsningsområde for bl.a. nytt bydelssentrum. Eiendommen har gode solforhold og utsyn til områdene rundt. I umiddelbar nærhet finner man flotte friområder med bl.a. Flødevigen, Stølsvigen og Havsøy, samt nydelige turområder på Utnes. Gangavstand til ferge i Kolbjørnsvik.

Ønsker ingen festfolk, og husdyr kan tillates etter avtale. Røyking og bruk av skotøy inne er ikke tillatt