Kjøp reklameplass

Her blir du synlig med reklameplass for alle våre brukere på alle sider, oppe og nede. Mange av de som henvender seg til oss, ønsker å leie, kjøpe, selge, trenger en håndverker/tjeneste! Det gjør det lettere for de som er på utkikk etter å kjøpe, selge, leie, finne tjenester til å velge deg. Samtidig som du gjør det lettere for brukerne å huske deg.

Du vil få en annonse av ditt firma/tjenester med link til din reklamen. I annonsen kan du se hvor mange ganger din annonse er vist. Og du vil å få henvendelser på meldinger og tlf. Og når du har en reklame på alle sider, vil din reklame være godt synlig for alle.

Bedrift reklameavtale
Velg mellom 6 – 12 måneder.

Annonsene dine vil alltid ligge øverst på sidene i sine kategorier. I tillegg får du med en fremhevet annonse og Betalt kartmarkør annonse på kartet på forsiden i hele avtaleperioden. Samt 1 med Betaltplassering. Dette vil gjøre at våre brukere finner dere raskere.

Du kan få reklame på alle sider. Rullerende 24 timer i døgnet.

Reklame med valgfri logo med link fra din reklame til din annonse, nettside eller Facebook side. Du velger selv. I reklamen får du tekstlinjer, tlf, bilde og web adresse.

En annonse av din bedrift/tjenester i hele avtaleperioden med link fra reklamen til din annonse.

Vi lager din reklame gratis til du er fornøyd med fri korrektur under hele avtaleperioden.

Vi deler din annonse videre 4 ganger pr år på våre 41 Kjøp Salg Utleie Facebook grupper og sider med over 230 000 medlemmer i Sør-Norge.

Du kan dele dine annonser med link en gang om dagen på alle våre 40 Kjøp/Salg /Utleie Facebook grupper. Se våre Facebook grupper her: 

En annonse er med bilder, motta e-post, video, linker, kontakt info, fritekst, dele funksjon til Facebook og flere, link til din nettside eller Facebook side.

Vi følger dere på Facebook, og vi deler alle gode tilbud/Produkter dere legger ut videre på våre 40 Facebook grupper og sider med over 200 000 medlemmer i Sør-Norge.

Priser:

Reklamebanner 750×350 i toppen på annonsesiden.
+ 1 reklame 360×350 på annonsesidene og forsiden:

  6 Mnd. Kr 11.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 20.000,- eks. mva.

Reklamebanner 750×350 i toppen på kategori sidene:
  6 Mnd. Kr   6.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 11.000,- eks. mva.

Reklame 360×350.
1 på annonsesidene og 1 på forsiden:

  6 Mnd. Kr 4.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 7.600,- eks. mva.

For andre plasseringer, kontakt oss.