Kjøp av reklameplass

Reklamen blir synlig for alle våre brukere på alle sider, oppe og nede. Mange av de som henvender seg til oss, ønsker å leie, kjøpe, selge, trenger en håndverker/tjeneste eller finne en bedrift! Det gjør det lettere for de som er på utkikk etter å kjøpe, selge, leie, finne tjenester til å velge deg. Samtidig som du gjør det lettere for brukerne å huske deg.

Du vil få en annonse av ditt produkt/firma/tjenester med link til din reklamen. I annonsen kan du se hvor mange ganger din annonse er vist. Og du vil å få henvendelser på meldinger og tlf. Og når du har en reklame på alle sider, vil din reklame være godt synlig for alle.

Bedrift reklameavtale
Velg mellom 6 – 12 måneder.

Annonsene dine vil alltid ligge øverst på sidene i sine kategorier. I tillegg får du med en fremhevet annonse og Betalt plasseringannonse i hele avtaleperioden. Dette vil gjøre at våre brukere finner du/dere raskere.

Du kan få reklame på alle sider. Rullerende 24 timer i døgnet.

Reklame med valgfri logo med link fra din reklame til din annonse, nettside eller Facebook side. Du velger selv. I reklamen får du tekstlinjer, tlf, bilde og web adresse.

En annonse av din bedrift/tjenester i hele avtaleperioden med link fra reklamen til din annonse på Smartmarked.no. Og i bunnen i beskrivelsen i annonsen kan du se hvor mange som har hvert inne og lest annonsen. Så her har du en indikator på hvor mange som klikker på reklamen og leser annonsen.

Vi lager din reklame gratis til du er fornøyd med fri korrektur under hele avtaleperioden. Vi deler din annonse videre med link av annonsen du har på Smartmarked.no 4 ganger pr år på våre 50 Kjøp & Salg Facebook grupper og sider med over 300 000 medlemmer. Vi har 48 forskjellige grupper i i alle  byene fra Stavanger til Oslo. Inkl 2 stk kjøp og salg av kjøretøy i Agder og Sør-Norge

Du kan dele dine annonser med link en gang om dagen på alle våre 48 Kjøp & Salg  Facebook grupper. Se våre Facebook grupper her: https://www.facebook.com/Smartmarked.no/groups

En annonse er med bilder, motta e-post, video, linker, kontakt info, fritekst, dele funksjon til Facebook og flere, link til din nettside eller Facebook side.

Vi vil følger dere på Facebook, og vi vil dele gode tilbud/Produkter dere legger ut videre på våre 48 Facebook grupper og sider med over 300 000 medlemmer.

Priser:

Reklamebanner 750×350 i toppen på annonsesiden.
+ 1 reklame 360×350 på annonsesidene og forsiden:

  6 Mnd. Kr 8.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 15.000,- eks. mva.

Reklamebanner 750×350 i toppen på kategori sidene:
  6 Mnd. Kr 5.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 9.000,- eks. mva.

Reklame 360×350.
1 på annonsesidene og 1 på forsiden:

  6 Mnd. Kr 3.000,- eks. mva.
12 Mnd. Kr 5.600,- eks. mva.

For andre plasseringer, kontakt oss.