Det er enkelt og raskt å komme igang

1. Opprett en konto

Det første du må gjøre er å registrere deg og bekrefte tilsendt mail. Det neste du trenger å gjøre er å oppdatere profilen din med telefonnummer og adresse inne på innstillinger. Med en oppdatert profil kan du publisere annonser og kommunisere med våre brukere. I tillegg er det mange andre fordeler som følger med. 

2. Publiser en annonse

Når du har opprettet en konto og oppdatert profilen inne på rediger er du klar for å begynne å selge, leie ut eller tilby tjenester. Så nå er det bare å publisere annonser og bli lagt merke til. Annonsene har en varighet på 1 år.

3. Begynn å tjen penger

Len deg tilbake og vent på at kjøpere av dine produkter eller tjenester kontakter deg. Vi gjør noe av jobben med å dele dine annonser med link videre på våre 42 Kjøp Salg Utleie Facebook grupper og sider med over 230.000 medlemmer i Sør-Norge. Det gjør vi for at du få flere henvendelser på annonsene dine. I tillegg kan du fremme annonsene inne på Mine annonser.

Våre 40 Facebook grupper

Her kan privatpersoner og bedrifter bli medlem og dele sine annonser på alle våre Kjøp/Salg/Utleie Markedsplassen grupper: https://www.facebook.com/Smartmarked.no/groups

Annonser med gode bilder og tekst gir flere treff.
Vi ønsker deg lykke til med dine annonser.