Ravnebu er en koselig renovert hytte på 85 kvm. Den  ligger i flotte omgivelser nær vann i Øvre Birtedalen, Vest Telemark.

Her våkner du opp med morgensol, flott utsikt over Birtevann og alle fjelltoppene rundt vannet. Høyeste topp du ser er på 948m. Og etter en god frokost, er det bare å spenne på skia og renne ned til skiløypa (eller gå ned til turløype sommertid) ved Birtevann ca 80m, og nyte stillheten og naturen. Her er det mange flotte merket turløyper og skiløyper sommer som vinter. Fisken ser du vaker fra stue vinduet.

Romslig koselig ny renovert hytte til leie med kjøkken, stue, gang, nytt bad og 3 soverom 3 dobbel senger 1×180 2×150, samt en daybed på 120 cm i stua. Alle senger har gode madrasser og passer fint til 6 personer.

På Hytta følger det med gassgrill, 49 Ledtv, parabol, Dab radio oppladbar, Bluetooht høyttaler, vannkoker, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, brødrister, micro ovn, moccamaster.  I tillegg har den en stor terrasse med bord, stoler og bålpanne.

Hytta ligger 1 km fra Kvipt Gjestegard som var med i tv serien: Olav på Kvipt og Der ingen skulle tru, nokon kunne bu. I området rundt finner du flott natur og terreng med med mange oppmerket turløyper, og skiløyper i nærheten av hytta. Se info bilde av skiløyper i Øvre Birtedalen.

Er du interessert i fiske, har vi en båt du kan låne. Og det er ca 80 meter ned til Birtevann.
Ønsker dere å stå på slalåm? Er det kun 1 time med bil til Vrådal skisenter som har flotte løyper og 8 mann`s stolheis.

Pris fra :

  • 2500 Helg
  • 3000 Langhelg
  • 4000 – 7000 Uke
  • Du kan vaske selv
  • Rengjøring 1500,-  Hytta skal være ryddet og støvsugd ved avreise!
  • Depositum 1500,-  Betales tilbake inne 10 dager etter endt opphold
  • Skader og mangler dekkes av leietagerAvstand fra – til:

Birtedalen –
Kristiansand ca 150 km, via Gjøvdal.
Arendal ca 120 km, via Gjøvdal.
Skien ca 170 km.
Oslo ca 270 km

Info om skiløyper og stier i Øvre Birtedalen: Birtedalen sti og løypelag

Facebook gruppe: Birtedalen – Hytteeiere & Besøkende

Flott Aktivitetspark for hele familien: Hamaren Aktivitetpark i Fyresdal

Leies ut til ordensfolk.
Ikke røyk og sko inne.
Ikke lov med katt(er)
Har dere andre husdyr? Opplys om det ved forespørsel om å leie hytta

[wpsbc id=»1″ title=»yes» legend=»yes» legend_position=»side» display=»1″ year=»0″ month=»0″ start=»1″ dropdown=»yes» jump=»no» history=»1″ tooltip=»1″ highlighttoday=»no» weeknumbers=»no» language=»auto»]