Personvern erklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://smartmarked.no
Vi er en del av Smartmarked.no AS

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer og Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (feks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi selger eller leier ikke din personlige informasjon til tredjepart for deres markedsføringsformål uten ditt eksplisitte samtykke.

Vi kombinerer din personlige informasjon med informasjon vi samler inn automatisk eller innhenter fra andre selskaper og bruker den til å forbedre og personalisere våre tjenester, innhold og annonsering og / eller for å forhindre svindel. Hvis du ikke ønsker å motta markedsførings kommunikasjon fra oss, kan du melde deg av via lenken som er knyttet til hver kommunikasjon eller ved å sende en e-post til post@smartmarked.no

Vi gir dine personlige opplysninger til tredjepart, bare for å betjene nettstedet, levere våre tjenester til deg, oppfylle forpliktelser pålagt oss i henhold til gjeldende lover og regler, og forhindre svindel og ulovlige aktiviteter, som beskrevet nedenfor:

  • Vi deler informasjonen din med tjenesteleverandører som gir oss tjenester med det formål og åpne og drifte kontoen din, så vel som å tilby tilleggstjenester (eksempel – betalings leverandører, CRM-systemer, forumvert, samfunns administrasjons tjenester, IT SaaS-tjenester, postsystemer eller tekniske konsulenter). Våre kontrakter med disse tjenesteleverandørene tillater ikke bruk av informasjonen din til deres egne (markedsførings) formål. I samsvar med gjeldende juridiske krav, tar vi kommersielt fornuftige tiltak for å kreve at tredjeparter i tilstrekkelig grad beskytter din personlige informasjon og bare behandler den i samsvar med våre instruksjoner;

  • Vi vil dele informasjonen din til Politiet, offentlige myndigheter eller andre organisasjoner for å svare på en stevning eller domstols beslutning, rettsprosess eller til myndigheter, hvis vi mener at vi er pålagt å gjøre det ved lov, eller hvis vi gjør det rimelig nødvendig for å overholde juridiske prosesser; når vi mener det er nødvendig eller hensiktsmessig å utlevere personlig informasjon til politi myndigheter, for eksempel å undersøke faktisk eller mistenkt svindel eller brudd på loven, brudd på sikkerheten eller brudd på denne personvernregelen.

  • Å svare på krav mot oss, og for å beskytte rettighetene, eiendommen eller den personlige sikkerheten til Smartmarked AS, smartmarked.no våre kunder eller publikum;

  • Vi deler din informasjon med betalings behandlere, svindel oppdagelses byråer og lignende tredjeparter for å sikre nettstedet og beskytte det mot svindel, uautoriserte transaksjoner (for eksempel hvitvasking av penger), krav eller andre forpliktelser;

  • Vi deler informasjonen din for å hjelpe til med å lette samspill mellom brukere. For eksempel hvis du er en kjøper, kan vi dele viss begrenset informasjon om deg (for eksempel det faktum at det er ditt første kjøp på smartmarked.no) med selgeren for å sikre at tjenestene du mottar fra selgeren vil passe til dine behov; slik deling av informasjon er begrenset i omfang, vil ikke omfatte personlig identifiserende informasjon og er kun ment for å forbedre tjenestene levert av selger og din brukeropplevelse;

  • Din personlige informasjon vil også bli avslørt hvis vi gjennomgår en virksomhetsovergang som fusjon, salg, overføring av hele eller deler av Smartmarked.no AS sine eiendeler, erverv, konkurs eller lignende hendelse. I tilfelle vi selger virksomhet eller eiendeler, vil vi røpe dataene dine til den potensielle kjøperen. Hvis vi eller i det vesentlige alle våre eiendeler erverves av en tredjepart, vil informasjon som vi har om brukerne våre være en av de overførte eiendelene.

Vær oppmerksom på at din profilinformasjon og tilleggsinformasjon om din aktivitet blir offentliggjort og er synlig for alle brukere av nettstedet. Når du publiserer informasjonen din og / eller deler dataene dine med andre Smartmarked.no AS brukere, gjør du det på egen risiko. Selv om Smartmarked.no AS tilstreber å beskytte ditt personvern og våre vilkår for bruk krever at våre brukere ikke bruker dataene som er delt med dem, kan Smartmarked.no AS, ikke sikre at alle brukere vil gjøre det.

Dette nettstedet er også beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder med hensyn til data samlet inn av reCAPTCHA. Bruk av Google reCAPTCHA er nødvendig for å forhindre svindel og misbruk av nettstedet ved bruk av automatiserte maskiner. For å lære mer, vennligst se Googles personvernregler.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbake stilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Våre rutiner for datalekkasjer

For å utøve noen av dine rettigheter i forbindelse med din personlige informasjon, ber vi deg om å kontakte oss. Oppgi alle relevante detaljer, så saken din kan håndteres riktig. Vi vil behandle alle forespørsler i tråd med lokale lover og retningslinjer og prosedyrer. Hvis du ikke har en aktiv Smartmarked.no konto, kan du kontakte oss på post@smartmarked.no

Hvis du har spørsmål (eller kommentarer) angående denne policyen, kan du sende e-post til teamet vårt på post@smartmarked.no , og vi vil gjøre en innsats for å svare innen rimelig tid.