Hildes Hjemmetjenester – Hjelper deg med alle daglige gjøremål, og ringetjenester!

Trenger du ei trygg, omsorgsfull, omgjengelig, blid og solid dame som gjerne bistår eller formidler alt fra sosiale til praktiske gjøremål i hus og hjem? I tillegg har vi ringetjenester for de som ønsker det.

Jeg heter Hilde Ulriksen Olsen er voksen og ansvarsfull kvinne, som hjelper deg med det du måtte trenge av hus, hagearbeid, pass av små hunder, transport, en tur på kafe, hjemmebesøk osv…I et hus og i en leilighet er det mye som skal gjøres og mange utfordringer som skal løses.

Jeg gjør husarbeid: støvsuge, rydde, tørke støv, vaske, vanne blomster og liknende. I tillegg formidler vi alt av praktiske gjøremål, håndverktjenester og snørydding. Har en flink alt muligmann som tar seg av det 🙂 Jeg er glad i hagearbeid som for eksempel: luke, plante, klippe plen, stelle blomster og liknende. Jeg har liten varebil med god plass til rullator og varer, og Jeg tar deg gjerne med, eller stikker innom butikken på vei til deg.

Jeg har erfaring fra sykehjem og aldershjem og dagsenter. Og liker å skravle og være en støtte for de som trenger det.

Jeg bistår deg gjerne når du skal handle mat, gjøre innkjøp av nytt tøy eller sko, gå på apoteket, følge deg til legen, frisøren eller andre type behandlinger. Jeg er en enkel person å snakke med. Og har mye å fortelle, men er også ei som er god til å lytte. Vi har også ringetjeneste , hvis du ønsker bare og ha en å snakke med 🙂

Trenger du en som er med deg på sosiale eller kulturelle aktiviteter, er det bare å ringe. Da får vi en hyggelig stund sammen.

Jeg kommer gjerne hjem til deg for å ha gode samtaler med deg over en kopp kaffe, gå en tur eller bare kjøre en tur.

Skal du på ferie, eller bare trenger pass til hunden din av og til? Er ikke alltid man har lyst og plassere sine kjære små i kennel.. Jeg passer gjerne hunden din ( små hunder) , hvis den går greit sammen med min ? Jeg har en veldig snill Chihuahua hannhund på 6 år, som elsker turer og lek.

Følg oss på Facebook Hilde`s Hjemmetjenester

Første møte er gratis og uforpliktende, og vi blir nok enige Kontakt meg på epost, melding eller tlf 47011765.