Kärcher SE4002 tekstilrenser til leie.Maskinen kan benyttes til blant annet rens av bilseter, gulvtepper, sofaer og andre tekstiler. Maskinen leveres blant annet med forskjellige mundstykker og et stort dysehode med vannsuger, samt en liten dyse med vannsuger for vask av tekstiler.

Er bilsetet fullt av smoothie, iskrem, brus og annet etter en lang biltur? Da kan denne annonsen være akkurat det du ser etter!

Jeg har selv brukt maskinen på både tepper og i bil og «barnehagelukten» fra bilen er endelig borte!

Utleiepriser:

24 timer: 200 kroner

48 timer: 300 kroner

Syv kalenderdager: 800 kroner

Kärcher RM 519 (1000 ml), som er vaskemiddelet som skal benyttes for at maskinen skal fungere optimalt. Det beregnes cirka 200-300 ml per tank (cirka 4 liter) for normalt skitne tekstiler.Det anbefales at vannet holder cirka 50 grader. Man kan kjøpe dette middelet selv på f.eks. Jula eller Byggmakker eller kjøpe dette av meg ved leie, eventuell bruk trekkes fra depositum når maskinen returneres

Pris for bruk av vaskemiddel som leveres med maskinen:

Bruk mellom 0 – 500 ml = 100 kroner

Bruker mellom 500 ml – 1000 ml = 200 kroner

Depositum: 500 kroner
Depositum betales sammen med avtalt pris for leie ved henting.

Foretrekker betaling via Vipps.

Man kan bruke såpe og vannsuger samtidig, men man kan også la rensemiddelet virke i 3-5 minutter dersom stoffet er skittent og deretter bruke vannsugerfunksjonen for å suge det meste av fuktighet.

Det anbefales ikke å la vaskemiddelet virke lengre enn 5 minutter(!)

Det er viktig å la stoffet/tekstilet lufte seg godt etter bruk, da maskinen bruker såpe og vann. Til tross for at maskinen suger ut størsteparten av fuktigheten vil det alltid være noe restfukt og man må se til at tepper er tørre før de legges tilbake på f.eks. parkett.

Det anbefales å bruke vaskemiddelet på en liten bit av tekstilet først dersom man er usikker på om tekstilet tåler såpen.

Støvsugeren hentes i Smørblomstveien på Justneshalvøya.

Elektronisk brukerveiledning og annen informasjon finner man her: https://www.kaercher.com/no/discontinued_products/se-4002-10811400.html

Ta gjerne kontakt per telefon eller tekstmelding ved spørsmål.