TransportNinja.no – Vi er et transport firma i Oslo med mange års erfaring innen alle typer flytteoppdrag. Vi tilbyr tjenester til privat- og bedriftsmarkedet i en 250km radius med Oslo sentrum. Alle våre medarbeidere besitter lang erfaring i transportbransjen og vet hva som kreves for at du skal bli fornøyd.

✅10+ års erfaring innen bransjen

✅Seriøst flyttebyrå i Østlandet

✅Stadig nye fornøyde kunder

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for hjelpe våre kunder med transport, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi holder åpent alle hverdager hele året.

Transport Ninja er en trygg og seriøs aktør innen flytting, søppel bortkjøring, ekspress budbil, distribusjon, renhold, lagring og dødsbo rydding i Oslo og omgjengelig.

Andre tjenester vi tilbyr: Våre budbiler kjører alt fra dokumenter, prøver, post, kartonger, møbler, paller eller hva dere måtte ha av små/stort kolli.

Vi besvarer alle henvendelser innen samme dag! Har du en hasteoppdrag? Ring nå på ☎️47133132.

Bedriftsavtale

Med en bedriftsavtale hos oss vil det bli lettere for deg som kunde. Har din bedrift faste oppdrag som skal utføres til gitte tidspunkt? Ta kontakt med oss for å inngå en bedriftsavtale. Du slipper da å tenke på å ringe inn bestillingen hver gang du trenger et kjøretøy. En av våre biler stiller automatisk til det gitte tidspunktet.

☎️Ring oss gjerne på vårt direkte nr 47133132 eller send oss en PM.

www.transportninja.no