Takstmann Roy Paulsen utfører boligsalgsrapport og tilstandsanalyse, skade- og reklamasjonsrapport, samt låne- og verditakst av privateiendommer.

Takstmann Roy Paulsen utfører taksering i Arendal, Grimstad, Tvedestrand og Froland . Han kan også ta oppdrag i hele Aust Agder, Vest Agder og Telemark.

Han utfører:
Boligsalgsrapport og tilstandsannalyse, skade og reklamasjons rapport og verdi og lånetakst. Kvalitet i alle ledd.

Han kan som Takstmann i Arendal , vise til bred erfaring i fra sin entreprenør virksomhet, med en mangfoldig portefølje som rommer alle typer privat og offentlige bygg.

Han har drevet som byggmester siden 1978 og har hatt varierte oppdrag i fra sin entreprenør virksomhet i og rundt Arendal. . Har han bred kompetanse på bygg og solid fagkunnskap.

Roy Paulsen har sentral godkjenning for ansvarsrett fra Statens Byggtekniske Etat. Det betyr at han tilfredsstiller strenge krav til prosjektering, utførelse og kontroll i relevante tiltaksklasser.

Uavhengig kontroll for din bolig
Nye regler for uavhengig kontroll gjelder i fra 1.1.2013. Hensikten med reglene er å bidra til at det bygges med riktig kvalitet og å redusere byggefeil. Jeg tilbyr uavhengig kontroll av lufttetthet og våtrom, bygningsfysikk, konstruksjonssikkerhet og brannsikkerhet. Jeg har sentral godkjenning .

Den uavhengige kontrollen skal sjekke at det er gjennomført kvalitetssikring av byggearbeidene, at byggearbeidene er utført i henhold til tegninger og arbeidsbeskrivelser, og at prosjekteringen av tiltaket oppfyller kravene i byggteknisk forskrift.

Uavhengig kontroll skal gjennomføres innenfor områder i tiltaket som har betydning for liv, helse og sikkerhet og der byggefeil kan utgjøre store samfunnsøkonomiske konsekvenser.

Alle bygg, boliger, og fritidsboliger er pålagt uavhengig kontroll.

Sluttrapport og kontroll erklæring skal sendes inn for å få ferdig attest.