STOR OG FLOTT VILLA TIL LEIE MED PRIVAT SYDVENDT BASSENG

250 kvm ny 5 stjerners villa med privat sydvendt basseng står nå klar for din ferie!

Tenk å sitte i boblebadet og boble seg etter en dags shopping!

Huset, som er i to etasjer, rommer 5 soverom og 4,5 bad, og har aircondition i alle rom.

Fra det godt utstyrte kjøkkenet kan du se rett til poolen, eller følge med på en 50” SMART-TV med sitt gode utvalg av kanaler, mens familiens frokost prepareres. Her er også barstoler.

Basseng området er ekstra stort, og 4 solsenger står klare ved siden av bassenget. En sittegruppe står under det delvise taket så man kan søke skygge om man ønsker. Bassenget har muligheter for oppvarming, kan anbefales i vintermånedene. Bassenget blir ukentlig renset. For familier med små barn er det en barnesikring på dører fra huset og til bassenget. Insektsnettingen rundt hele bassengområdet holder insekter og bøss ute.

Huset har en spisestue som kan dekkes til 10.

Alle soverommene har høy kvalitet på møbler og madrasser, alle rom har store garderober. To av soverommene er master suiter med King size seng og 32″ SMART TV-er. Tredje rom har en Queen dobbeltseng og 32″ TV. Fjerde rommet har familekøye med dobbel underseng, 32″ TV. Femte soverom har to enkle senger og 32″ TV.

Stuens samlingspunkt er den store sofaen ved 50” SMART TV-en.

Huset har en dedikert TV-stue i andre etasjen med 50″ SMART TV. Her kan ungdommen sjekke Facebook og Netflix og browse internett som er gratis. I tillegg er det en god gammeldags Arcade spill der.

Huset har god sengeplass til 11 overnattingsgjester pluss en baby.

Huset har egen vaskemaskin og tørke trommel, samt strykeutstyr. Sengetøy og håndklær er i huset. Huset er profesjonelt rengjort før ankomst.

For barnefamilier er det tilgjengelig en høy stol, liten trille og en sammenleggbar babyseng.

Garasjen er ombygd til spillerom. Dette inneholder en airhockey og fussball.

Velkommen på ferie i dette luksushuset kun minutter fra Disney-parkene.

En golfers drømCypress Pointe ligger midt mellom de mest populære golfbanene i Central Florida, som Highlands Reserve, Southern Dunes, Mystic Dunes, Ridgewood Lakes, Legends, Stoneybrook West, Diamond Players Club, Orange County National, Champions Gate og Reunion.

Cypress Pointe har en både landlig og sentral beliggenhet uten gjennomgangstrafikk, og er rett ved Interstate 4 og Hwy 532, – en av hovedårene som tar deg rett til Walt Disney-parkene på ca. 15 minutter.

Boligen er like ved Champions Gate og Reunion. Her finner du et par større sentre med et godt utvalg av restauranter, Publix matbutikker, McDonalds, Walgreens, Chili’s, bank, bensinstasjon mm.

Orlando International flyplass er ca. 30 minutter unna.

Utleies på døgnbasis.
Priser fra 8500nkr pr uke.