Solifer Nordica 420 til leie til ordensmennesker.

Dette er en kjempefin kjørevogn som ligger rett som en snor etter bilen. Denne vogna passer ypperlig til en familie på 4. Det er 2 sengeplasser baki å en stor dobbeltseng foran i vogna. Det er markise på vogna det er også muligheter for kaldt og varmt vann. Gulvvarme er det også i vogna som varmer ekstra godt på kjølige kvelder. Vogna leies ut til ansvarsbevisste folk som tar godt vare på vogna.

Pris på leie er kr 2500 fredag-søndag. Pris søndag-søndag kroner 4500 gass er inkludert i leien. Kr 1500 betales ved kontraktingåelse som ikke er refunderbart dersom leien ikke skulle bli noe av. Pluss depositum på kr 4000 i tilfelle skader på vogna. Dette er det som koster i tilfelle forsikringa må brukes. Dette betales tilbake når eier sammen med leier har gått gjennom vognen å sett at den er skadefri. Vognen levers tilbake ferdig vasket innvendig og tømt doen før levering tilbake til eier.

Det kreves også at du har førerkort for å kunne trekke vogna på bilen. gå inn på statens vegvesen.no skiltnummer er BJ3717. Det er lov å ha dyr i vognen men ikke ha de i senga. ikke tillat å røyke i vognen. Det er også mover på vogna som gjør det kjempe enkelt å manøvrere på trange plasser.

Leies ikke ut som festivalvogn.