OM BOLIGEN

Vi ønsker å leie ut vår suverene hytte. Her har en alt som trengs for å ha et nydelig opphold, enten det er en helg eller uke(r).

Fra 13.juni og til og med 21.august (sommermånedene), er det veldig ønskelig for meg å leie ut på ukesbasis, MEN ikke nøl med å ta kontakt hvis dere ønsker å leie bare noen få dager, så kan vi nok komme til enighet.

Det er ønskelig å leie ut til noen som er ryddige/renslige, og er glad i å ta vare på ting, for å si det mildt. Hytta er helt ny og veldig eksklusiv. Den skiller seg ut fra de andre i nærheten.

Gjerne ta kontakt hvis noe er uklart eller det er noen spørsmål, så skal jeg prøve mitt beste å avklare:)Ikke nøl med å ringe meg på tlf.nr;984 16 339

Mer info kan finnes på Finn annonsen:

https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=250226607

BESKRIVELSE AV ROM

Det er 4 stk soverom.

2 av rommene har en dobbeltseng i hvert rom (mål: 180×200) og 2 barnesenger (en barneseng i hvert rom). Mens de 2 andre rommene har en køyeseng i hvert rom (mål: 150×200 nederst, 90×200 øverst).

Totalt: 10 sengeplasser + 2 barnesenger = 12 sengeplasser. Det er i tillegg en god madrass dersom det skulle være behov for ekstra sengeplass.