Ønsker du å fjerne røyklukt eller ekkel lukt i bilen, båten, huset eller lignende? Da er dette produktet for deg! Fjerner faktisk røyklukt og lignende! 

Pris: 250,- pr døgn.

Det å ozon-behandle biler er den raskeste og meste effektive måten å fjerne baktererier og dårlig lukt på, men det avhenger av at vi har fjernet kilden til lukt.

Ozonbehandling fjerner effektivt lukt fra nikotin, røyk, dyr og andre ting som lukter. Ozonbehandling vil også drepe bortimot alt av bakterier i bilen som også vil løfte komforten i inneklima.

Ozone Xtreme Air Clean VI Digital har som navnet tilsier at digitalt styringspanel som lar deg enkelt styre effekten på behandlingen fra 10%-100%. 100% vil gi 5000mg/h med ozon og vil være en kraftig rens. Til behandling av bilinteriør kan du uten problem kjøre den ned i 60% og fortsatt ha optimal funksjon.

Styringspanelet lar deg enkelt styre hvor lenge maskinen skal jobbe fra 15min opp til 3 timer. Med en innebygd timer på 10sek sørger maskinen for at du rekker å gå ut av bilen og lukke døren før ozonbehandlingen starter. Dette øker sikkerheten betydelig.

Denne maskinen kan du også bruke i båten, bobilen eller i hjemmet ditt for å fjerne vanskelig lukt og bakterier.

Egenskaper ved Ozone Xtreme Air Clean VI Digital

• Permanent fjerning av lukt og organiske stoffer som bakterier og virus.• Nøytralisering med ozon i molekylærnivå.• Effektiv rengjøring uten kjemikalier, 220V drift.• AC-behandling på bare 15 minutter i forbindelse med service.• CE-godkjent og testet godkjent av europeiske myndigheter.• Elektronisk kontroll for strøm og tid.• 5000mg ozonkraft, keramisk legerings-ozonplate, levetid på 6000-8000 timer.• Utstyrt med aktivt kjøleelement for økt effekt og holdbarhet.

Slik bruker du Ozone Xtreme Air Clean VI Digital

  1. Rengjør interiøret godt og fjern alle synlige kilder til lukt.
  2. Sørg for at interiøret er helt tørt.
  3. Sett AC på det kaldeste, velg resirkulering av luften og sett viftene på fullt. Dette er kun hvis du også skal rense AC-anlegget.
  4. Sett ozonmaskinen midt i bilen og ta ledingen ut av en glippe på 5cm ut av vinduet.
  5. Sett ozonmaskinen på ønsket lengde og styrke. Vi anbefaler 30minutter for personbil på 60%-100% styrke.
  6. La maskinen kjøre seg ferdig, den vil automatisk slå seg av etter endt tid.
  7. Åpne alle dører og luft bilen godt dobbelt så lenge som behandlingen.
  8. Under ingen omstendigheter oppbevar deg i samme rom som behandlingen foregår.