Mobil vedfyrt pizzaovner til leie i Arendal

Nå kan du leie en mobil pizzaovn som blir en attraksjon på enhver firmafest, bursdagsselskap, festival eller en annen festlig anledning.

Du kan velge mellom tre forskjellige pizzaovner.

Pizzaiolo er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål og plassert inni en dekorert Piaggio. Ovnen har plass til 4 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 4 pizza per minutt). Piaggio har forskjellige lagringsrom til det som trengs og en hendig hylle.

Roma 80 er en rund stenovn som fungerer både som pizzaovn og bakerovn. Roma 80 måler 80cm innvendig diameter og har plass til 2 pizza om gangen med en steketid på ca 1.5 ± 2 minutter. Den er plassert på en ombygget tilhenger som har forskjellige lagringsrom til det som trengs.

Forno Allegro (della Nonna) er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål og er plassert på et stativ laget spesifikt for denne ovnen. Den har plass til 2 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 2 pizza per minutt). Forno Allegro (della Nonna) har hendig hylle i stativet der du kan for eksempel stable ved eller plassere bruksutstyr.

Uansett hvilken mobil pizzaovn du velger så får du med det du trenger av bruksutstyr og 60 liter med ved* i prisen. Det følger ikke med ved i Forno Allegro (della Nonna).

Leiepriser for Pizzaiolo og Roma 801.000 kr for ett døgn (750 kr per påfølgende døgn). Weekendpakke (fredag til mandag) til 1.750 kr.

Leiepriser for Forno Allegro (della Nonna)600 kr for ett døgn (350 kr per påfølgende døgn). Weekendpakke (fredag til mandag) til 990 kr.

For lengre leieperioder, ta kontakt.

Vi leier også ut fryseboks på 98L til 100 kr per døgn og kjøleskap til 100 kr per døgn. Et flott trebord (120x53cm) kan også leies til 75 kr per døgn, som kan brukes til for eksempel serveringsbord eller prepareringsbord.

Vi kan også skaffe ferdig pizzabunner laget i Italia for den beste pizzaen laget enklest mulig.

Pizzaovnene kan også benyttes som test før et eventuelt kjøp av pizzaovnen. Ved kjøp 14 dager (eller tidligere) etter leieperioden så får du prisavslag tilsvarende halve leiesummen (hele leiesummen om det er Forno Allegro della Nonna).

Kan bringes til ønsket adresse etter avtale/pristilbud. Innenfor Arendal kommune så kan vi levere til 500 kr.