Heisann. Da er det med et sukk at det min tur til å selge gaming / streaming riggen min til en ny person som vil ta over stafettpinnen da tiden ikke strekker til lenger.

Dette inkluderer:

● Fullrigget kraftig gaming PC i hvitt tema.

● Verdens mest populære streaming/podcast mikrofon (Shure SM7B)

● Boomarm(mikrofon arm til feste i bord) (RØDE PSA1 studioarm)

● Et av de beste studio headsettene på markedet (BeyerDynamic DT 990 PRO)

● Et lite men komplett miksebord til både mikrofon og headset. (GOXLR Mini)

● Tabletop Elgato Keylight for optimalisering av lys på kontor / gamerom. (Lyset har veldig mange funksjoner styrt via app).

● Elgato Stream Deck. (En veldig nytting ting å ha om du skal gjøre podcast, streame eller bare generelt bruke pc’en mye).

Dette selges da jeg rett og slett ikke har så mye tid til å bruke riggen og da kan heller noen andre få god nytte av det. Datamaskinen er veldig kraftig, lynrask og kjører samtlige spill uten problemer. Har kjørt 3 skjermer samtidig med OBS på høy refreshrate og 1440p i krevende spill uten noen form for lagg på hverken stream eller spill.

PC spesifikasjoner:

● Skjermkort: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Gaming

● Prosessor: AMD Ryzen 9 5900x 12-kjerner 3.7Ghz (default)

● Ram: Kingston FURY BEAST 32GB DDR4 3600MHz (4x8GB brikker)

● Hovedkort: ROG STRIX B550-A Gaming

● Strømforsyning: ROG Strix 850W (hvit)

● Vannkjøler: NZXT Kraken x73

● Kabinett: Corsair 4000D (hvitt)

● Lagring: 1TB M.2 SSD + 2TB SSD

● Vifter: Corsair SP120 RGB Elite (byttet ut originalviftene)

Har prøvd å lage et hvitt tema med hele PC’en. Kabinettet og kablene er hvite, samme med vannkjølingen, viftene (byttet ut original viftene) og strømforsyningen. Det eneste som er svart er skjermkort, hovedkort og ram brikkene.

PC’en ble bygget i april/mai 2022 med deler fra Proshop.no og Komplett.no. Alt i alt kostet delene og riggen rundt 36.000kr. Jeg byttet i senere tid ut kabler til å være hvite.

Følger også med Elgato Stream Deck (15 knapps).Mikrofon, headset og miksebord ble kjøpt hos Evenstad Musikk for ca 11.000kr

● Mikrofon: Shure SM7B (Mest kjente podcast / radio / vocal mikrofonen i verden)

● Miksebord: GOXLR Mini. Denne lille rakkeren gir nok futt til å slippe “cloud lifter” framikrofon inn til miksebord. Softwaren til GOXLR mini har fantastiske muligheter på isolering av stemme og andre funksjoner du skulle ønske.

● Headset: BeyerDynamic DT 990 PRO 250 OHM. Et nydelig headset som er behagelig ved langtidsbruk (får ikke skallebank av å sitte med det lenge på hodet). I tillegg er dette headsettet laget for musikkstudio og gir en fantastisk god lyd.Programvarer som anbefales til alt på pcen:

● NZXT cam:Dette programmet gir deg oversikt over alt på pc’en. CPU- og GPU temperatur. System spesifikasjoner, Lys Kontrollering (ja viftene på vannkjølingen har RGB).

● Corsair iCUE:Dette programmet styrer lyset- og endrer farger på de hvite viftene som jeg byttet ut original viftene med. Det er også en vifte- og RGB hub bak på den ene siden av kabinettet (innenfor døra).

● Elgato Control Center:Dette programmet synker Key Light lyset med programmet påpc’en, så du kan styre lysstyrke og varme / kulde på lys direkte fra datamaskinen eller frasamme app på telefonen (går på wifi / samme nettverk).

● GOXLR Control Panel:Dette programmet styrer innstillingene på GOXLR miksebordet.Her justerer du frekvenser, lyder og setter opp hvordan mikrofonen din skal høres ut. Detfinnes mange eksempler på nett på hvordan oppsettet bør være for å få det best egnet din stemme.

● Stream Deck:Programvaren for Elgato sin Stream Deck. I dette programmet legger du til snarveier ut på knappene på Stream Decken. Alt fra lydjustering, opptak, snarveier til internett, lyder og scenebytte på stream.

OBS: MEDFØLGER IKKE:

● Skjerm

● Tastatur

● Datamus

Her får du vanvittig mye for pengene og dette er en PC som du har i mange år fremover! Nypris på alt var rundt 47.000kr Selges samlet for 26.000kr. Kan selge skjerm med i tillegg med påslag på 2500kr på prisen.