Klatrepark, ballbaner og lekeplasser på Hove
Hove er Arendals-regionens mest besøkte turområde.

Se bare hva du kan oppleve!
Hove-området er regionens mest besøkte tur- og rekreasjonsområde. I tillegg til de tilrettelagte arealene for idrettslig utfoldelse, er det flere kilometer med turstier gjennom Hoveskogen og verneskogen med sitt rike plante-, dyre- og fugleliv. Disse stiene blir flittig brukt av mosjonister og turgåere i alle aldre, og bålplassene i strandsonen mot havet er populære turmål og møteplasser for barnefamilier – hele året. Hove, – en plass for alle!

Drømmested, ønskested – drømmene om å kunne tilbringe tid sammen med andre mennesker i et område som ikke er utbrukt i løpet av en dag eller en uke, kan realiseres her på Hove. Vi vet at vi er et drømmested i den lyse årstid. Vi kan ikke gi deg sommer hele året, men vi kan gi deg rom for de gode opplevelsene – året rundt.

På Hove er vi omringet av Sørlandsskjærgården, og området innbyr selvsagt til en rekke sjø- og friluftsaktiviteter. I tillegg har vi lagt til rette for et variert spekter av tørre aktiviteter. Det lokale idrettslaget, IF Trauma, har bygget stor, flott kunstgressbane med tribuneanlegg som ligger innenfor leirområdet. Dette anlegget sammen med baner for basketball, håndball og volleyball, er sentrale elementer i våre leirtilbud. Det siste tilskuddet er en flott parkourbane. Hove har naturgitte forhold, og med myke strender og vind gjør det området til den ideelle base for seilere.