Flott toppetasje leilighet til leie

Flott toppetasje leilighet (70 kvm) i 3 etg med stor privat tak terrasse i Los Altos (leiligheten har ikke heis). Leiligheten ligger på en liten høyde med utsikt over området. Det er en hjørneleilighet som har veranda og soverom inn mot skjermet fellesområde. Det er stille og rolig i området og det er enkelt å finne parkering. I borettslaget er det to felles basseng og egen parkering.

Det ene fellesbassenget ligger 50 meter fra leiligheten.

Leiligheten inneholder:2 soverom: 1 soverom med dobbeltseng og 1 soverom med 2 enkelt senger. Det er også en dobbel sovesofa i stue. I tillegg er det stue, kjøkken, bad, vaskerom, stor veranda i tillegg til tak terrassen. Kjøkkenet er fult utstyrt med kaffetrakter, vannkoker, kjeler, stekepanne, kopper og kar. Det er også montert vannfilter slik at man slipper å kjøpe drikkevann. Badet er et fullt flislagt moderne bad med toalett, badekar med dusj og bidet. Det er air condition for kjøling og oppvarming. På den private takterrassen er det stoler, bord, solsenger og parasoller. Det er alt av sengetøy og håndklær i leiligheten.

Etter at jeg kjøpte leiligheten i 2016 er det gjort følgende oppgraderinger, vedlikehold
Det ble i 2016 innstalert aircondition, ventilator kjøkken, vannfilter kjøkken, varme bad. I 2017 ble det kjøpt inn ny dobbel sovesofa i stue, ny TV, nye utemøbler, ny støvsuger. I 2018 er det utført generelt vedlikehold og det er byttet alle stikk kontakter og strøm brytere i leiligheten. Det er også kjøpt inn nytt kombi kjøleskap og vaskemaskin. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt.

Leiligheten har internett og TV med 100 kanaler: norske, engelske, danske, svenske, finske, islandske og irske kanaler, samt trådløst internett. TV og internett pakken koster 400,- pr mnd og er et valgfritt tillegg for de som ønsker det .

Dette er en flott solfylt leilighet på toppen i 3. etasje. Her trengs ingen gitter for vinduene. Verandadør og vinduene kan stå åpne døgnet rundt enten du er hjemme eller ute.

Leiligheten er til leie for rolige, helst godt voksne ordens folk. Leiligheten er røykfri og det er ikke tillatt med kjæledyr. Festing er ikke tillatt i borettslaget og det skal være stille etter kl. 23.00.

For interesserte leietakere, send gjerne en mail og fortell litt om deg/dere selv. Eller ring 91323067.

PRISER
Priser er fra 2000 – 5500 pr uke avhengig av sesong og det er lavest pris vinter, vår og høst.

Ta kontakt for eksakt pris.
Langtidsleie i perioden november – mars koster 5000 pr måned, pluss vann og strøm.
Depositum er 2000,-Obligatorisk renhold ved avreise: 50 euro.

TILBAKEMELDING FRA ANDRE GJESTER

Hvis dere ønsker å se hva andre gjester mener om leiligheten, området, utleier kan dere gå inn på egen hjemmeside, som det er link til på denne siden, eller www.casaellen.no. Der finner dere omtale fra andre gjester.

BELIGGENHET /OMRÅDET
Området Los Altos er et tettsted ca 5 km for sør for sentrum av Torrevieja. De nærmeste strendene er Punta Prima strendene som ligger 1800 meter fra leiligheten. Det ligger mange strender i gangavstand fra leiligheten som: Playa Flamenca, 3 km, La Zenia stranden 4 km og flere bystrender i Torrevieja ca 4 km. Alle de lokale strendene innehar «European Blue Flag» for «Ren sjø og utmerkede fasiliteter». Med et snitt på 320 soldager i året bør forholdene ligge godt til rette for fine strandopplevelser.

Det er 400 meter til nærmeste matbutikk (Consum) og 500 meter til et senter med flere restauranter og flere butikker. Zenia Boulevard er regionens største shoppingsenter og ligger 4 km unna leiligheten. Til Torrevieja er det gang- og sykkelsti og det tar ca 10- 15 minutter å sykle inn til sentrum. For golf-entusiaster kan området tilby flere velrenomerte golfbaner i nærheten.

TRANSPORT
Det går flybuss fra Alicante flyplass til Torrevieja og derfra går det lokalbuss til Los Altos. Det kan også ordnes med privat transport fra flyplass med en hyggelig svensk dame, som bor i området og snakker flytende spansk i tillegg til svensk. Dette koster 50 euro. Avstanden fra Alicante flyplass til Los Altos er 45 km og tar ca 40 minutter med bil.

Fasiliteter
Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, TV, Vaskemaskin