Flott hytte til leie!

Depositum Ja
Størrelse 97 m²
Soverom 4
Sengeplasser 10
Bad 2

Pris per uke fra 5 500,- til 12 500,-Pris per helg fra 2 500,- til 7 500,-

Har senket prisen til kun 7.500 kr for en hel uke på sommeren. Strøm kommer i tilegg men er litt. ca 200 kr. Utvask kan også bestilles hvis ønskelig. Hytta ligger herlig til ved et ferskvann med nydelig sandstrand 3-5 min å gå fra hytta som er veldig populært om sommeren Det er også en stor lekeplass 1 min å gå nedenfor hytta med trampoline osv. Velger man å ta turen til Bø sommarland så er det kun 50 minutter- 1 time med bil unna. Hvert år så blir juli booket fort. Så lurt å booke tidlig.

Sjekk her når hytta er ledig: http://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=87719147&fks=87719147

Hytte med badstue.97 kvadrat10 sengeplasser4 soverom2 bad med wc og dusj

I alpinanlegget er det barnebakker som både store og små kan bruke. Om man vil bade så er det svømmebasseng 8-10 min med bil til hotellet.

Hytta inneholder alt, så det eneste du trenger å ta med er sengetøy, håndkle og mat ;-)Unn deg litt luksus. Opplev nye plasser. Vrådal er blitt veldig populært. Send meg mail hvis du vil booke. Gleder meg til å høre fra deg.

Litt info om hytta:
Hytta går over to etasjer som er inndelt som følger:

1. etg. inneholder kjøkken, stue, 2 bad, badstue, bod og veranda. Alle rom i 1 etg har varmekabel i gulv. I tillegg til varmekabler bruks panel ovn og vedovn til oppvarming.

I hytta vil du finne de fleste tv kanaler som du har hjemme, samt det er mulighet for internett. Internett gratis 😉 altså med i prisen.

Ved den ene tven i hytta er det også satt inn en Playstation 3 med noen spill.

Området:
Vrådal tilbyr et mangfold av aktiviteter for barn, voksne og eldre. Skiterreng, alpinbakker, badestrender, jakt, fiske, fjellvandring, bærplukking og sykling.

Vrådal Panorama Skisenter har 8 heiser, inkludert 8-seters stolheis, 18 nedfarter på 15 km for alpint, snøbrett og telemark. Barneområde med skibånd, Også gode muligheter for langrenn

Vrådal ligger 3 timer fra Oslo og 2 timer fra Kristiansand og Arendal

Internett gratis

Depositum kr 2.000 ,-( Som fåes tilbake minus strøm innen en uke etter utsjekk ) strøm pleier å være veldig lite

Fasiliteter
Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV

I nærheten
Alpinanlegg, Badeland, Fiskemulighet, Golf, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Svømmehall, Turterreng

Ta kontakt for mer info 🙂