Familievennlig feriehus til leie med basseng i Valescure til 8 personer.

Nydelig kvalitetsvilla for hele familien med fin innredning.

«Les Jasmin» er en veldig vakker villa med en stor privat svømmebasseng. Alt i villaen er i en utmerket tilstand av vedlikehold og av høy kvalitet. Bassenget kan indhegnes.

Bakkeplan: Stort kjøkken med direkte tilgang til terrasse. Kjøkkenet, sammen med den herlige terrassen og bassengområdet er det gjensidig møteplass. Både terrassen og bassengområdet vender mot sør, noe som betyr at solen, utsikten og det store, nye bassenget kan nytes fra morgen til kveld. Videre i første etasje: spisestue og stue med peis, begge rommene har direkte tilgang til terrasse og bassengområdet. Videre, et soverom med en dobbeltseng (180×200), bad og separat toalett. På soverommet er det også en barneseng. Til slutt, i første etasje, et vaskerom med nyere vaskeritjenester og garasje.

På 1e etasje er det 3 soverom: soverom 1 har en dobbeltseng (180×200), soverom 2 har en sofa, kan gjøres om til en dobbeltseng (140×190) og privat balkong med fantastisk utsikt. Soverom 3 har dobbeltseng (180×200) og et enkelt barneseng (ca 70×180) og et lekeområde.

Det er en fin stor Weber gassgrill og gratis Wi-Fi i huset.

Det er gode muligheter for fotturer og terrengsykling i Massif Esterel. Dette området er kjent for sine mange golfbaner og tennisbaner. Hvis du vil ha byliv, St. Raphael sentrum, med marinaen med shopping, kafeer og mange restauranter, ligger bare noen kilometer unna. Du vil også finne sandstrender samt stein strender.

Ettersom villaen er møblert med møbler av høy kvalitet, er huset også egnet for langtidsleie på våren, høsten og vinteren.