Digitalisering av film

Jeg digitaliserer video og smalfilmer. Alle typer 8mm smalfilm 16mm både standard og super 16mm. Begge typer med og uten lyd.

Av videofilm tar jeg alle former for VHS MiniDV/DV Hi8/Video8 Bruker kvalitetsavspillere fra Sony og Panasonic for best resultat.

Jeg skanner også det meste av negativer, lysbilder, bilder. Kan også skanne hele fotoalbum, du vet den gamle typen hvor man skrev tekst til bildene. Jeg kan også gjøre såkalt wetscanning, ta kontakt for mere informasjon og priser

Jeg tar også kassetter, DAT, minidisk, lydbånd Jeg opererer med konkuransedyktige priser, slik at man slipper å selge hvitskjorta for å ta vare på minnene og historien. Jeg mener det er viktig å nettopp ta vare på historien.

Alt av filmer blir gamle og slitte, så det kan være lurt å få dette gjort før det er for sent. Har sett altfor mange filmer som er ødelagt av tiden, å det er synd.

Ta kontakt for mer info og priser.

Her er noen priser : Alle videokassetter 120,- pr stk. Smalfilm, uansett type fra 150 pr rull. 35mm Dias/Negativer 5 pr stk Hele fotoalbum og wetskanning ta kontakt for pris. Send meg PM her, mail til jon@jonbang.no eller ring 48076283