Romslig campingvogn til leie på Nidelv camping med ute telt med avtakbare vegger leies ut ukentlig kr. 4000,-.

Vognen står ved Nidelv Camping som er kjent i Arendal for den gode maten og beliggenheten ved stranden i kjente Nidelva.
Vognen er utstyrt med det meste man trenger av kjøkken utstyr til 6 personer med god skapplass.
Der er 6 sengeplasser med mulig for og sette opp ekstra seng på gulvet. (Der følger med ekstra madrass.)
I teltet er det meste nytt med grill, ute møbler med ekstra stoler. Solen får man fra morgen til kveld. Der følger med dyner og puter(nye). Tv (Riks TV full pakke følger med, Internett på campingen er gratis. ca. 20 meter unna vognen ligger service bygget med dusj, vaskerom, wc, der er også wc i vognen.

Nidelv Camping ligger kun 10 minutter i bil til Arendal sentrum. Der går hyppige buss avganger enten mot Arendal eller Grimstad, kun to minutter å gå til holdeplassen plassen.Arendal er en by med mange aktiviteter og severdigheter sommerstid. Den flotte øya Merdø kan besøkes med båt, og båtturer gjennom Nidelva går mange ganger daglig i fra Arendal sentrum. Dyreparken og Sørlandsparken og Ikea ligger 35 minutters kjøring unna på motorvei. lei vannskuter og få den levert ned til plassen: https://agdervannscooterutleie.no/Betalingen av leien betales før ankomst. Leien pr uke er kr 4000.-

Overtakelses/ byttedag er søndag men kan flyttes om det passer inn.
Innsjekk søndag kl 17.00Utsjekk søndag kl. 12.00.
Vognen / teltet må rengjøres før avreise, blir dette ikke utført trekkes 1000,- av depositumet. Vaskemidler og utstyr følger med. Vognen er utstyrt med brannslukkings utstyr og røykvarsler. Røyking er lov utenfor vogna og i teltet.