Hytte på Skomrak i Lyngdal Hytten leies ut mandag – mandag i sommerferien.

Er det ikke ledig i denne hytten har jeg en annen hytte i Lyngdal med basseng Se min nettside : www.goferi.no

Hytten har 7 soverom og 16 sengeplasser. Det er innendørs basseng som er tilpasset både store og små, og har en største dybde på ca. 1,5 m. Det er en liten pool med sklie. Flott utsikt mot fjorden fra vinduene. Det er og utendørs boblebad med flott utsikt over fjorden når du sitter der. Hytten har egen hage og stor terrasse ut av stuen. Det er vei helt frem til hytten med god parkeringsplass på tomten.

Hytten har en meget flott beliggenhet i Skomrak hyttefelt. Hytten ligger vestvendt med meget gode solforhold til sene kvelden. Kort vei ned til sjøen med en felles opparbeidet brygge hvor det medfølger en båtplass og båt som kan leies.

Det er også en barnevennlig badevik 100m av hytten. 1. etg.: Stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom, bassengrom, wc/dusj, bod/vaskerom og teknisk rom. 2. etg.: TV-stue, 6 soverom, 2 wc/dusj. Meget romslig hytte som passer for både storfamilien og de som ønsker å feriere sammen med en annen familie. Med 7 soverom, 3 bad og 2 stuer er det god plass til alle. Oppvaskmaskin, komfyr, 2 kjøleskap med fryse, mikrobølgeovn, TV med Viasat pakke i TV-stue, vaskemaskin, kjøkken utstyr ol. Alle badene er innredet med wc, dusj og vask. Fra stua er det utgang til en terrasse hvor det er en masse ettermiddag- og kveldsol, samt flott utsikt mot fjorden. Fyring/Oppvarming: Vedovn og varmepumpe i stua. Ellers elektrisk med varmekabler i alle bad.
Det er gangavstand til Rosfjordsanden med Rosfjord Strandhotell og det populære Sørlandsbadet. Sørlandsbadet med innendørs og utendørs badeanlegg ligger bare 3000 meter fra huset.
Til Lyngdal sentrum er det ca. 2 km hvor man finner kulturhus med kino, spisesteder og butikker. Benytt den flotte naturen i området eller besøke steder som Lindesnes (Norges sørligste punkt), Lyngdal sentrum eller den sjarmerende byen Farsund. Eller opplev landhandel i Korshavn, Norges sydligste fiskevær. Kristiansand med Dyreparken ligger kun en god times kjøring unna.

Stor sløyeplass nede ved bryggene.

Leie en helg fredag – søndag, pris variere når tid på året, fra kr 7.900,- – 12.900,-. + strøm og vask.

Pris leie en uke i skoleferien kr 29.900,- + strøm og vask.

Det er mulighet å bestille internett til hytten på forhånd, pris : Kr 500,- for fri wifi pr helg/uke.

River båt 14 Fot m/motor 10 HK. NOK 3.000,- pr uke.

Hund kr 1500,- ekstra pr uke pga ekstra rengjøring.

Vask obligatorisk kr 2.500,-, sengetøy og håndkle kan leies.

Røyking kun utendørs.