Hytte til leie 150m fra Årosstranda – Vi har glede av å leie ut denne flotte, moderne og nyoppførte hytta til familier eller vennepar!

Det er en svært sentral og familievennlig hytte på Åros, med nærmeste nabo Åros feriesenter. Du har sol, strand, båtbrygge og saltvannsbasseng 150 meter unna fra hytta. Dette er hytte nr 2 som ligger i ett hyttetun med 12 nyoppførte hytter med egen lekeplass rett utenfor, inn i blindvei.

Vi tar nå imot bestillinger for sommer 2021 også! De beste ukene blir fort opptatt, book nå for å forsikre deg ledig plass for sommer 2021??Langtidsleie fra september 2020 til juni 2021 er aktuelt til egne priser!

Hytta har høy standard i en moderne stil og er nyoppført i juni 2020.1. Etasje: kjøkken, stue, gang, vaskerom og bad.2: Etasje: 4 soverom og wc

Stuen: Sofa, sofabord og smart-TV med norsk kanalpakke og fiber internettilkobling inkludert.

Spisestuen: Spisebord med plass til 10 personer samt en barnestol.

Kjøkken: Oppvaskmaskin (uten oppvaskmiddel), kjøleskap med frys, stekeovn, induksjon kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, vaffeljern, toastjern, blender, gryter, stekepanner og stekebrett.

Bad: Dusjhjørne, varmekablerVaskemaskin (uten vaskemiddel)Strykejern og strykebrett Hårføner

Soverommene: soverom 1: Dobbelseng 180*200, nattbord og kommode
soverom 2: Dobbelseng 150*200, nattbord og kommode
soverom 3: Køyeseng 150*200 nede og 90*200 oppe, nattbord og kommode
soverom4: Køyeseng 150*200 nede og 90*200 oppe, nattbord og kommode

En reiseseng til småbarn. Dyner og puter er inkludert, Sengetøy og håndklær ikke inkludert, kan lånes mot ett pristillegg.

Uteplassen: Terrasse med utemøbler, plass til 8 personer og stor kullgrill4 klappstoler som ekstra sitteplasser (kan også brukes til spisebordet inne)Lekeplass rett utenfor døra

Varmekabler i hele første etasje, og nyere varmepumpe .Strøm og fiber internett inkludert
Utvask: koster 1.500 kr

Hytta har carport med sportsbod. Forøvrig biloppstillingsplasser på tomten.

Hytta er kun til utleie og inneholder ingen personlige gjenstander! For mer informasjon om betaling og leiekontrakt er dere velkommen til å ta kontakt med oss!

Denne må bare oppleves!

Innsjekking er fra kl 16.00 og utsjekk før kl 12.00 (tidspunkt for innsjekk og utsjekk kan også avtales nærmere)

Ta kontakt om dere lurer på noe. Vi er tilgjengelig døgnet rundt nettopp fordi det er viktig for oss at alle våre gjester føler seg ivaretatt, avslappet og tilfredsstilt!

Beliggenhet: Sjønær og familievennlig beliggenhet på Åros. Her har du umiddelbar nærhet til sjø, båtliv og flotte badeplasser. Nærmeste nabo er Åros feriesenter med sandstrand, oppvarmet saltvannsbasseng (koster ekstra, da basseng tilhører Åros feriesenter), minigolf, volleyballbane og lekeplass. På senteret er det også kiosk, gatekjøkken, pub og butikk. Tangvall sentrum er bare en kort kjøretur unna, her finner du kafeer, butikker, restaurant og dagligvarebutikker, samt offentlige kontorer og tjenester. Ikke langt unna er det også flotte turområder, blant annet opp til Årosveden og rundt Kvernhusvannet. Dersom du føler for å ta deg en shoppingrunde eller en middag på Fiskebrygga er Kristiansand sentrum med alle fasiliteter bare 15 km unna, gode bussforbindelser, busstopp med 5 minutters gangavstand fra hytta. Nærmeste flyplass Kristiansand Lufthavn Kjevik ca 35 min unna med bil. Ellers finner du Sørlandssentret, Dyreparken og Ikea ca 25 min unna med bil.