Nytt funkishus, IDYLLISK I VANNKANTEN PÅ VAKRE TROMØYA I ARENDAL! Takterrasse // 10 SENGEPLASSER.

Boligen ligger på Vågsnes Havn, med fantastisk beliggenhet, med sjøutsikt og få meter til vannkanten, flott badestrand med karibisk sand og brygge for sameiet. Det er en kort kjøretur til Arendal sentrum og de fantastiske strendene og rekreasjonsområdet på Hove, samt en rekke andre flotte steder på Tromøy.

Boligen har 3 etasjer, med til sammen 4 uteplasser, herunder takterrasse med 360 graders panoramautsikt og fantastiske solforhold. Stue og kjøkken vender mot sør og vest.

Boligen har kjøkken med spisestue, stue, 5 soverom med til sammen 10 sengeplasser og 2 bad. Flott uteplass ved kjøkken, terrasse fra 3. etasje med trapp opp til takterrasse på 35 m2, samt uteplass ved inngangsparti.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg og gulvvarme. Boligen er fullt utstyrt med alt du trenger og all komfort du ønsker deg er tatt hensyn til, herunder wifi.

Boligen blir også brukt av eier selv innimellom utleie. Vi leier ut til voksne ansvarlige mennesker, foretrekker familier, voksne par eller virksomheter som vil samle et team eller avdeling i flotte omgivelser.

Ta gjerne kontakt for en prat, mer informasjon og evt en visning.

Mvh
Sissel Naustdal