Leiligheten ligger i en rolig inngjerdet i Gran Alacant og er bare noen få minutters gange til lokale fasiliteter

.Det er en 2-roms leilighet i andre etasje , med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet .Denne leiligheten har en kombinert stue og spisestue det utgang til en romslig terrasse , et perfekt sted å nyte din morgenkaffe eller arrangere en grillfest .Den har også en god størrelse kjøkken , familie bad og et to etasjers oppføring med lagringsplass under trappen .

Det er fullt møblert og har aircondition, en top of the line også Ferroli kjele , sikkerhet barer , kjøleskap , komfyr , mikrobølgeovn , kaffetrakter, te , etc. I stuen er det TV med nordiske kanaler og CD / radio . Rommene er også utstyrt med 4 soveplatser , dyner , puter , sengetøy og tepper , håndklær osv.

De som leter etter plass utenfor vil sette pris på bakkeplan hagen – et annet sted for å få litt sol eller til bruk som parkeringsplass .

Området er svært rolig i løpet av året, meget tilrådelig for slappe. I løpet av sommeren er det flere mennesker rundt .I nærheten finnes flere kafeer , banker , apotek, optiker , tannlege, hår-og skjønnhetssalonger , en boutique , postkontoret og et supermarked samt den ukentlige lokalt marked hver torsdag . Det er også en stor kinesisk butikk med all slags varer du kanskje trenger . Det finnes også en rekke restauranter – indisk , kinesisk , italien , argentinien og engelske barer .

De vakre sandstrendene i Carabassi og Los Arenales er om en 30 minutters gange eller 5 minutter unna med bil . Det er buss og turisttoget stopper like ved å tilby en billig måte å komme seg rundt Gran Alacant . Og for de mindre energiske er det et felles svømmebasseng og hage .Provinshovedstaden Alicante med sin internasjonale flyplass , høyhastighets tog inn til Madrid , slott , universitet , sykehus , kjøpesentre, marina , casino , teater og tre grener av El Corte Ingles er femten minutter unna med bil.Det er også vanlig buss fra Gran Alacant , men vi anbefaler å leie en bil hvis du ønsker å utforske Costa Blanca .Sørsiden av Gran Alacant ligger den tradisjonelle spanske havnen i Santa Pola , hjem til den største fiskeflåten i Middelhavet .Bare offshore er Tabarca eller Isla Plana , en flott liten utflukt med ferge for å nyte gin klart vann av deres stranden etterfulgt av en Model arroz con caldero for lunsj .Best av alt , er den internasjonale flyplassen med dusinvis av daglige avganger til Storbritannia og resten av Europa beleilig plassert bare femten minutter fra Gran Alacant .

Før priser och kalender se hær, https://new.rentalsunited.com/Property/2556814