Leilighet til leie i Gran Alacant ligger i en rolig inngjerdet og er bare noen få minutters gange til lokale fasiliteter

.Det er en 2-roms leilighet i andre etasje , med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet .Denne leiligheten har en kombinert stue og spisestue det utgang til en romslig terrasse , et perfekt sted å nyte din morgenkaffe eller arrangere en grillfest .Den har også en god størrelse kjøkken , familie bad og et to etasjers oppføring med lagringsplass under trappen .

Det er fullt møblert og har aircondition, en top of the line også Ferroli kjele , sikkerhet barer , kjøleskap , komfyr , mikrobølgeovn , kaffetrakter, te , etc. I stuen er det TV med nordiske kanaler og CD / radio . Rommene er også utstyrt med 4 soveplatser, dyner ,puter ,sengetøy og tepper ,håndklær osv.

De som leter etter plass utenfor vil sette pris på bakkeplan hagen – et annet sted for å få litt sol eller til bruk som parkeringsplass .

Området er svært rolig i løpet av året, meget tilrådelig for slappe. I løpet av sommeren er det flere mennesker rundt. I nærheten finnes flere kafeer , banker , apotek, optiker , tannlege, hår og skjønnhetssalonger ,en boutique, postkontoret og et supermarked samt den ukentlige lokalt marked hver torsdag . Det er også en stor kinesisk butikk med all slags varer du kanskje trenger . Det finnes også en rekke restauranter – indisk, kinesisk, italien, argentinien og engelske barer .

De vakre sandstrendene i Carabassi og Los Arenales er om en 30 minutters gange eller 5 minutter unna med bil . Det er buss og turisttoget stopper like ved å tilby en billig måte å komme seg rundt Gran Alacant. Og for de mindre energiske er det et felles svømmebasseng og hage. Provinshovedstaden Alicante med sin internasjonale flyplass , høyhastighets tog inn til Madrid , slott , universitet , sykehus , kjøpesentre, marina, casino, teater og tre grener av El Corte Ingles er femten minutter unna med bil. Det er også vanlig buss fra Gran Alacant , men vi anbefaler å leie en bil hvis du ønsker å utforske Costa Blanca. Sørsiden av Gran Alacant ligger den tradisjonelle spanske havnen i Santa Pola, hjem til den største fiskeflåten i Middelhavet .Bare offshore er Tabarca eller Isla Plana, en flott liten utflukt med ferge for å nyte gin klart vann av deres stranden etterfulgt av en Model arroz con caldero for lunsj. Best av alt, er den internasjonale flyplassen med dusinvis av daglige avganger til Storbritannia og resten av Europa beleilig plassert bare femten minutter fra Gran Alacant .

Før priser og kalender se her:
https://new.rentalsunited.com/Property/2556814