Leilighet til leie på Gran Canaria sør – Los Caideros er et rolig og privat boligområde som ligger på høyden rett ovenfor Anfi del Mar.

På området er det 3 basseng, tennis/fotballbane og en liten butikk/restaurant.

Det er gangavstand til strand, buss/taxi, kjøpesenter og restauranter og alt hva Anfi del Mar har å tilby. Den norske skolen, barnehage og helsesenter ligger like ved.

Det er gode turmuligheter i umiddelbar nærhet, da man kan gå langs både hovedvei eller nede ved havet inn til Arguineguin, over fjellet og ned til Puerto Rico eller lengre turer i fjellene med mange godt merkede stier.

1. Etasje:
Åpen stue/kjøkkenløsning med stor sovesofa i stue, plass til to personer.

Totalrenovert kjøkken som er velutstyrt med oppvaskmaskin, koketopp, steikovn, kjøl/frys, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og alt av kopper og kar. Smart TV 46 med norske TV kanaler, raskt Internett. Vifte i tak. Soverom med to enkeltsenger og nattbord på begge sider, klesskap til oppheng av klær og takvifte. 40 m2 uteareal med sol fra formiddag til solnedgang om sommeren – endel mindre sol i nov/des. møblert med spisebord og 6 stoler, bord med 6 kurvstoler og parasol.

2. Etasje:
Ett Stort soverom med dobbeltseng, nattbord på begge sider og stort garderobeskap. Vifte i tak. Fra soverom er det utgang til overbygget balkong 6 m2 med stor skyvedør av glass møblert med 2 seters sofa, bord og to stoler. Her er det en fantastisk havutsikt mot vest hvor solen går ned i havet. På klare dager kan man tydelig se fjelltoppen Teide på Tenerife. Ett soverom med dobbelseng og klesskap på begge sider av sengen. Vifte i tak. Flislagt bad med dusj og toalett som ble totalrenovert i 2017. Alt av møbler og interiør ble byttet ut i 2017/2018.

Leiligheten passer godt for familier med barn, ingen trafikk i området.

Prisinformasjon:
Høysesong: Oktober – april 7000 NKR PR uke.
Lavsesong : Mai – september 5000 NKR PR uke.
Leie over mer enn 6 uker – etter avtale.

Utvask av bolig etter leieperiode er 100 euro som ikke er inkludert i leiepris.

Depositum NOK 3000, –

Fasiliteter
Balkong, stor terrasse, felles basseng, Internettilgang

Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, koketopp, steikovn, micro, TV, vaskemaskin, støvsuger.

I nærheten
Golf, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng

Fasiliteter
Balkong/terrasse, Basseng, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin.