Kombinasjonslokaler til leie på Bergemoveien 45

2. Etg Bergemoveien 45.I annen etg befinner Familiebutikken og Bergemoen lagerhotell seg. Snart kommer også treningssenteret Feelgood. Bygget er ferdig utvendig, og kan innredes etter avtale. Dette gir den potensielle leietakeren en unik mulighet til å være med på å utforme lokalet selv. Lokalene kan benyttes som kontor, utstillingslokaler eller salgslokaler med kjørerampe for bil. Lokalet på ca 2000 m2, og befinner seg på et plan, i 2.etg over butikken Europris Mulighet for å dele opp i mindre enheter.

1. etg på Bergemoveien 45:I 1. etg er det mulighet for å leie inntil ca 1200 m2 ved siden av Europris og Kiwi. Det er mulighet for å dele opp lokalet i mindre enheter.

Lokalet kan tilpasses den enkelte leietaker. Lokalet har egen inngang samt 2 porter for varelevering i bakkant av bygget. Gratis parkering på fremsiden av bygget.

I umiddelbar nærhet til lokalene ligger blant annet Europris, Kiwi, Bedøk, Hageland, XL Bygg, Felleskjøpet, Euronics, Fagmøbler og Norgeshus. Det er også en bil-forretning i nærheten samt flere bruktbutikker.

Ta gjerne kontakt for befaring eller en hyggelig prat.

AdkomstFra E-18 tar man av mot Grimstad og fortsetter inn på Vesterled. Her følger en skiltingen mot Reddal og Bergemoen, FV420. Følg veien bortover og ta 3. høyre i rundkjøringen inn på 420/ Bergemoveien, og ta deretter første til høyre. Du er nå inne på parkeringsplassen og har bygget til venstre for deg. Lokalene er de du har til venstre for deg samt på baksiden av bygget.

BeliggenhetLokalene befinner seg på Bergemoen, Grimstad. Dette er et område som har hatt en positiv vekst innenfor variert næring de siste årene. Området ligger også i nærheten av FV420 som fører til E18 og pendlerveien mellom Kristiansand og Arendal.

*Prisen er avhengig av tilpasning av lokalet.