Internasjonalt Marked i Arendal

Gatemarked og underholdning for hele familien – et fargerikt møte mellom ulike kulturer og kulturytringer.

Internasjonalt Marked er Arendalssommerens mest eksotiske arrangement – et fargerikt møte mellom ulike kulturer og kulturytringer. I en aroma av herlige matdufter blir Kanalplassen omgjort til en travel markedsplass og hensetter oss i et par dager til sydligere breddegrader. Her er det salg av mat og andre produkter fra hele verden, informasjons boder, dans, teater, konserter, oppvisninger, utstillinger og mye mer. Helt gratis og uforpliktende kan du bli kjent med andre mennesker og kulturer, rusle rundt og titte, sette deg ned og slappe av med en matbit eller se på underholdningen fra scenen.

Internasjonalt Marked ble startet i 1994, som en reaksjon mot rasistiske krefter i Arendal. Markedet skal bidra til å skape gjensidig kunnskap og forståelse mellom mennesker på tvers av sosiale, kulturelle, religiøse og etniske skillelinjer.

Markedet var det første av sitt slag i Norge og samler ca 10.000 mennesker hvert år. Flere hundre bidrar til markedet på forskjellig vis, som arrangører, frivillige, utstillere og artister.

Se nettside:
http://www.internasjonaltmarked.no/