Flott romslig leilighet med terrasse til leie

4 BEBOERE | 2 SOVEROM LEIE | LEILIGHET I PLAYA DE ALBIR | PLAYA DE ALBIR

Flott romslig leilighet med terrasse. Pent møblert og velustyrt. Sentral kjøle/varmeanlegg. Bygningen har 4 etg. og heis. Stor flott hage med svømmebasseng og grøntanlegg. Ca 100 meter fra Albir-standen.

Albir er kjent for sitt milde og behagelige klima, godt utbygde tilbud med skandinaviske servicefunksjoner samt et stort antall hoteller og utleieleiligheter.

Strandpromenaden i Playa del Albir et populært sted for alle turister. Byen har stort utvalg av kaféer og restauranter som byr på både norske retter og typiske Middelhavs-menyer.

Det er ingen plagsom bytrafikk eller sjenerende industriområder i Albir. Det er gode muligheter for utflukter, sykkelturer, spaserturer, badeliv og svømming.

Kommunikasjonene med nabobyene er god. Avstanden til Benidorm er bare ca. 5 km og bussen til nabobyen Altea tar mindre enn 10 minutter. I tillegg til Bokcaféen er den Den norske klubben og Sjømannskirken er populære møtesteder.

Om sommeren tilbyr Albir et koselig tivoli park for de små med salgsboder.

Vær søndag er det marked i Albir og et yrende folkeliv.

Vi har 2 nødnummer med norsk talende personal så alle gjestene kan føle seg trygge under oppholdet om noe skjer.Vi tilbyr også transport til/fra flyplassen, vask av bolig under oppholdet, leie av barneseng, barnestol, utleie av bil og mye mer!

GENERELL INFORMASJON
Kapasitet: 4Registreringsnummer: AT-442680-AVoksne maksimalt tillatt: 4Området: Playa de Albir
Heis
Hage
områder
Terrasse
Felles svømmebasseng
Tomt (m2): 85Esktra seng tilgjengelig på forespørsel

INNENDØRS
Kjøkken
Bad:
2Soverom: 2Enkelt senger: 2Dobbelt senger: 1Moderne inventarMøblert

UTSTYR
Aircondition Vaskemaskin Oppvaskmaskin Stekovn Mikroovn Kaffetrakter Vann koker Brødrister  Støvsuge Strykejern Strykebrett

BELIGGENHET / AVSTANDER

Meter til strand: 450Sted: Playa de Albir
Kilometer til flyplass: 60

TEMPERATUR
Gjennomsnits temperatur / Januar: 15Gjennomsnits temperatur / Juli: 30