Feriehus til leie i Spania La-Zenia

Rekkehuset er godkjent og registrert av kommunen og turistkontoret for utleie, noe som ble obligatorisk i 2018.

Fortsett lesingen for et fantastisk opphold i et nydelig rekkehus med alt du trenger!

For at du skal være helt trygg og vite at du er i gode hender når du leier, så skal du vite at all kommunikasjon vil ryddig. Vi utarbeider en leiekontrakt og du bli møtt ved huset av Ida som overleverer nøklene og viser dere rundt.

Dette er et moderne rekkehus i området La Zenia-Villamartin, 10 min sør for Torrevieja. Ligger sentralt like ved det populære Zenia Boulevard kjøpesenter. Det er mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet.

Huset var ferdig i juli 2018 og fremstår som nytt og er delikat innredet med høy standard.

Det er plass for 6 personer, men vi har en barneseng for en baby tilgjengelig i tillegg. Dette er et trygt inn-gjerdet område. Huset har utsikt mot bassengene foran huset. Det er god beliggenhet og sol hele dagen. Air-condition finnes i alle oppholdsrom. Huset passer spesielt godt for barnefamilier.

På bakkeplan er det ute-plass, stue, kjøkken, et soverom, et bad og vaskerom. Ute-plassen har en hjørnesofa til 5 og 2 godstoler, her kan man sitte i fred og ro å sole seg på dagen og grille om kvelden. Rett innenfor uteplassen er det stue og kjøkken med stor hjørnesofa og Tv. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt som trengs. Det er filtret og rent drikkevann i vannkranen. Det et spisebord og stoler til 6 personer. Det er et soverom med to 90 senger og et bad med dusj. Bak kjøkkenet er det et vaskerom.

I andre etasje er det to soverom og to bad. Det er kvalitets senger og «onsuite» bad til hvert soverom. Det et store garderober på alle soverommene. Trapp opp til takterrassen.

På taket er det en sol-terrasse med dusj. I tillegg er det 2 solsenger, 2 solstoler og et bord og stoler til 6 personer. Det er solavskjerming slik at man kan sitte litt i skyggen under pergolaen.

Gjester disponerer hele huset unntatt en privat garderobe. Det er 3 garderober tilgjengelig for gjester. Gjester disponerer to basseng og lekeplass på fellesområdet. Det ene bassenget er oppvarmet slik at badesesongen varer hele året.

Beliggenhet:
Rekkehuset ligger i nærheten av Zenia Boulevard som er ett av Spanias største kjøpesenter. Lørdags markedet er 10 minutters gange unna, og et supermarked i gangavstand med stort utvalg av spanske og skandinaviske matvarer. Også ferskvare som virkelig anbefales. Rett utenfor porten er en liten kiosk med ferske brød og andre godsaker. Det er flere restauranter i umiddelbar nærhet for eksempel kinarestauranten Banana Tree og den Italienske Piazza III. Det er gangavstand til Villamartin Plaza som er et meget flott restauratområde som også har mye underholdning/livemusikk.

Strandpromenade ligger 2,5km fra rekkehuset. Der ligger Playa Flamenca og La Zenia strendene. Derfra kan man sykle/gå i 2 retninger og oppdage de mange strendene med strandbarer som ligger på rekke og rad.

Foruten flere golfbaner i området – er det også badeland, GoCart, bowling og tivoli innenfor ca 10km avstand

Vi har barneutstyr til disposisjon:
Barnevogn, barneseng, barnestol, baby-call og masse barneleker. Det er trappegrind montert på taket og i andre etasje.

Ved avreise avtales tidspunkt for overlevering av nøkler til nøkkelholder.

Vi har internett med 100Mb fiber og WiFi, Canal Digital, Netflix, HBO, og Android 55″ LED TV.

Priser:
Juli og August: 9 000 pr. uke.
September og Oktober 7000 pr uke
November: 6 000 pr. uke
Desember tom. Mars : 5 000 pr. uke
April og Mai kr. 6 000,- pr. uke. Juni: 8000 pr. uke
Utvask kommer i tillegg og trekkes fra depositum vanligvis på ca. 90 euro