Feriehus til leie med basseng og vakker utsikt i Les Issambres for opp til 10 personer.

Ligger i rolige omgivelser med utsikt over Middelhavet.

Beliggende i et fint, grønt område ved enden av en blindvei. Huset ligger i den delen av Les Issambres kalt «Collines de Garonette». Fra baksiden av huset du har den vakreste utsikten over den beskyttede grønne området, der du finner flere stier for løping og fotturer. På dekket terrassen foran huset er det utsikt til Middelhavet. På eiendommen kan I finne skygge og sol hele dagen. Bak huset finner du svømmebasseng og en stor terrasse med hagemøbler og solstoler til 8 personer.

Det er 2 km til stranden, havet, og 2,5 km til San Peïre (sentrum av Les Issambres), hvor du finner butikker, en koselig havn med ferge forbindelse til St. Tropez (i sommerperioden ) og et ukentlig marked.

Huset er et typisk provençalsk hus i 2 nivåer. Huset ble bygget i 1975 og i 2. etasje ble bygget i 2003.

I bakkeplan finner du 3 soverom med dobbeltseng (160 x 200). Det er et bad med dusj og toalett i en av soverom, og et annet bad med dusj og separat toalett for de andre 2 soverom. Ett av soverommene har utsikt til sjøen, den andre 2 har utsikt mot fjellene. Fra stuen og det separate kjøkkenet er det også havutsikt. Stuen er møblert med 2 sofaer på hver 3 personer og spiseplass for 8 personer. Fra terrassen er det en utgang til en stor overbygd terrasse med spisebord for 10 personer.

2. etasje er koblet til første etasje av en utendørs trapp, noe som gjør huset ideelt for 2 familier eller to generasjoner. På 2. etasje finner du 2 soverom med dobbeltseng (160 x 200), et bad med dusj og separat toalett. Stue med kjøkkenkrok. Stuen er møblert med en stor sofa, TV og et spisebord for 4 personer. Det er en utgang til en takterrasse med hagemøbler og den vakreste utsikten over fjellene. Huset er møblert i en moderne, provencalsk stil med fliser på gulv.