Feriehus til leie med basseng og havutsikt i La Moutonne for 12 personer.

Koselig og familievennlig feriehus med fantastisk panoramautsikt.

Med panoramautsikt over Middelhavet ligger denne villaen i La Moutonne ca. 6 km fra Hyères og 10 minutter fra gode sandstrender. 1,5 km fra landsbyen La Moutonne, hvor det er 2 bakerier, 2 restauranter og et lite supermarked. Det er et veldig fint område, som er ideelt både for å slappe av ved stranden og turer til spennende steder f.eks. øyene overfor Hyeres. Sentral beliggenhet for shopping og restauranter. Fornøyelsespark i nærheten (Hyères vest).

Villaen på 200 m2 ligger på en 2000 m2 tomt. Hagen er beplantet og uforstyrret. Bassenget (10 x 4,5 m) ligger på etseparat platå med poolhus (med kjøleskap). Terrassen er 150 m2, og her kan man innta sine måltider.

Villaen er modernt og lyst dekorert. Første etasje med utgang til terrasse inneholder: Stor stue, spisestue, fullt utstyrt kjøkken, soverom 1 med dobbeltseng, soverom 2 med køyesenger, bad med dusj og 2 toaletter.

Første etasje består av: 1 rom med dobbeltseng, eget bad med badekar og tilgang til overbygd terrasse. Soverom 2 med dobbeltseng, soverom 3 med dobbeltseng, soverom 4 med enkeltseng (120 cm), soverom 5 med enkeltseng (120 cm). Bad med badekar, bad med dusj, 2 toaletter.