Familievennligt feriehus til leie med basseng og havutsikt for 8-10 personer.

Vakker villa – passer for både store og små barn med inngjerdet basseng og separat tenåringsavdeling.

Feriehus i et lukket domene i Villeneuve-Loubet mellom Nice og Antibes. Panoramautsikt over både Vaugrenier Park og Forest (National Reserve) og Middelhavet med sine fantastiske strender og varmt vann. Utsikten inkluderer blant annet den berømte Baie des Anges (Angel’s Bay) og hele veien til Cap d’Antibes mot vest.

Parken og skogen ligger i et svært hyggelig område for de som ønsker å tilbringe litt tid i naturen, og også for de som ønsker en aktiv ferie med gang-og / eller jogging i både flatt og kupert terreng. Dette området omfatter også en lekeplass for barn. I løpet av kvelden og natten utsikten over Baie des Anges og mot Cap d’Antibes er opplyst av utallige lys. Huset ligger kun 2 km fra Middelhavet, 1,5 km fra en matbutikk og 3 km fra et stort supermarked.

Lukket tomt med parkering, hage, solterrasse og et basseng med fantastisk utsikt over Middelhavet. Bassenget kan bli inngjerdet for en avgift, 100 euro.

Feriehuset er i 3 nivåer. Hagen nivået inneholder et separat studio med 2 sovesofaer, lite spisebord, kjøkken, dobbeltseng og bad med dusj og toalett. Direkte tilgang til terrassen og bassenget. Bakkeplan inneholder: stue / spisestue, kjøkken, soverom med dobbeltseng og bad med badekar og toalett. 1. etasje inneholder: 1 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med 2 enkeltsenger og 2 bad med badekar og toalett.