CAMPINGVOGN TIL LEIE – Hobby Prestige 560. 08 mod.

Ble tatt fukt test i juli 2020. Alt var bra. Pm for flere bilder.

Vognen leies ut til ordensmennesker.4 faste soveplasser, samt en sittegruppe man kan gjøre om til 2 soveplasser til. Røyking og dyr ikke tillatt.(med mindre det er en liten hund som kan være i bur)

1 stk tv er i vogna med dvd spiller, ligger flere barnefilmer som kan brukes.

Pris pr uke: 5000 kr.
Pr helg : 2500 kr.
Langhelg: 3000 kr.

Det følger med:1 full gassflaske. Bord og stoler for 4 stk. Gulvmatte og vegger til markisen. Ellers er alt man trenger til matlaging i skuffer og skap.

Vognen leveres tilbake i samme stand som ved overlevering. Ved tilbakelevering, skal vogna være ryddet og vasket (innvendig) og toalett skal være tømt. Dersom man ønsker å kjøpe seg fri fra vasking eller om vogna ikke tilbakeleveres iht. avtale belastes kr. 500,- for manglende vask og kr 500,- for manglende tømming av toalett.

Depositum : 4000 kr. (Egenandel forsikring) </span;>

Depositum på 4000.- betales på forskudd i lag med leiesummen, når vognen hentes. Dette dekker egenandel på forsikring ved eventuelle skader på vognen. Depositum blir betalt tilbake ved levering.

Ansvarsforsikring/kasko er inkludert i leien. Egenandel på forsikring dekkes av leietaker (depositum) ved skade som utløser bruk av forsikring.