Studioleilighet med god standard leies ut på ukesbasis

Leiligheten er nylig pusset opp med nytt kjøkken og hvitevarer. Sengeplass til 4 personer (doblet seng på hems og dobbel sovesofa). Kabel Tv, Netflix, HBO, Disney 75/75mbit internett. Vaskemaskin og tørketrommel er tilgjengelig i felles vaskeri.

Leiligheten ligger i Arendal sentrum med gå avstand til alt av fasiliteter.

Parkering i gaten eller parkeringshus.

Du finner jernbanestasjon, buss stasjon, taxi og lokal ferger innenfor 500m fra leiligheten.

Leiligheten leies ut ifra 20-Juni til og med 22-August 2021. Utleie er kun på ukesbasis ( Søndag til Søndag) .

Grnnerelt/Bestilling Utvask og sengetøy er ikke inkludert i leien. Se tilleggstjenester.

Alle bestillinger gjøres via kontakt på Finn.no og du vil motta en epost etter fullført bestilling. De avtalte prisene er bindende mellom begge parter, og selger tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Utsjekk er senest kl 11:00 Innsjekk etter kl 15:00 Ordensregler Røyking og husdyr er ikke tillatt. Det skal vises hensyn til andre som bor på gården, og det skal være rolig etter kl 22. Leierett av boligen kan ikke overføres til andre. Ifm Covid19 pandemien, er det krav om obligatorisk utvask. Betalt sluttrengjøring omfatter ikke grovrengjøring som vask av søl, tømming av søppel, fjerning av tomflasker etc. TilleggstjenesterP.ga COV19 er det innført obligatorisk sluttvask. Dette er innført som en del av våre smittevernstiltak, slik att du som gjest kan føle deg trygg på att renholdet blir ivaretatt på en god måte. Pris for obligatorisk utvask er 399kr pr opphold. Sengetøy leies til kr 125kr pr sett ferdig lagt på seng.

OBS. Leie pris for Arendals uken er 12500,- kr fra søndag til søndag