SMOKE & SPICE BBQ KIT

Mmmmh lukter du det? Det er grillmat! Alle har sin egen oppskrift på grilling. Men nå kommer det noe fra Storbritannia! Nå kan du gjøre grillmaten din (uansett om det er kjøtt, fisk eller grønnsaker) enda deiligere. Med varmrøykeren får maten din en intens og deilig smak.

En strålende kombinasjon av røyk og krydder for fantastiske varmrøykeresultater, dette startsettet for varmrøyking er full av kraftfulle smaker. Bare legg til chips i esken og legg på grillvarmen (kull eller gass) for en eksplosjon av smak.

Settet inkluderer vår rustfrie røykeboks sammen med Whiskey Barrel Oak røykechips, Alder-røykechips og en shakerkrukke med varm Piri Piri krydderrub, alt pakket i en gaveeske sammen med en 4 siders brosjyre med en rekke kjøtt, grønnsaker og desserter oppskriftsideer.

En fantastisk gave til enhver eventyrlysten matelsker, og hvis du elsker å grille, en fantastisk måte å legge til en ekstra smaksdimensjon til matlagingen din.

Settets innhold:

Røykeboks i rustfritt stål – legg til en håndfull chips i esken, sett på lokket og plasser boksen på varmekilden din. Etter hvert som den varmes opp vil chipsen begynne å ulme og frigjøre røyksmaken. Boksen vil beskytte chipsen fra å brenne seg opp og fremme en myk og langvarig smaksproduksjon.

Whiskey Barrel Oak Chips 200g – en sterk røyksmak med en intens whiskyaroma, perfekt til biff, vilt, laks, frukt og grønnsaker. Produsert av 25 år gamle eikefat som brukes til å lagre skotsk whisky.

Alder Chips 200g – et subtilt røykeved med en lett sødme og krydret overtoner, deilig med kylling, svinekjøtt, fisk, sjømat og grønnsaker. Kommer fra forvaltede europeiske skoger.

Piri Piri Hot Spice Rub 50g – en brennende blanding av urter og krydder. Krydre maten og la stå i opptil en time før tilberedning. Ingredienser: Hvitløk, salt, chiliflak, løk, basilikum, chilipulver. 50g leveres i shaker

Veiledning og oppskriftshefteMade in Storbritania

i tillegg kommer frakt 79 kr