Rom i bofellesskap

Jeg stortrives i dette koselige huset, men det er litt mye for meg alene, så jeg ser etter en flatmate til å dele bofellesskap med.

Leiligheten er koselig og ligger i den gamle trehusbebyggelsen på Tyholmen.

Skriv litt om deg selv og send meg. Jeg ønsker noen som ser etter langsiktig leieforhold, er ryddig og sosial.

Leilighet ble pusset opp i 2013/2014 og holder god standard. det største av tre soverom er det som er ledig. Kjøkken med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Side by side kjøleskap. Vedovn i stue. Garderobeskap på soverom, ellers umøblert. Separat toalett, Bad & vaskerom, er flislagt og har varmekabler i gulv, vask og dusj. Både toalett og bad/vaskerom ble pusset opp i 2014.

Leiligheten har ingen tilhørende parkering. 50 m fra eiendommen er det pr. d.d gratis parkering mellom kl. 16 og 08.. Evt. leie plass i p-hus ca. 250 meter fra boligen.

Ingen husdyr (evt katt?). Ikke røyk.

Du må kunne kommunisere godt på norsk eller engelsk.

Litt om meg; jeg liker å fortsatt kalle meg ung voksen, er utdannet designer og har hjemmekontor et par dager i uken. Er kunstner men handy, spiller (mye)brettspill, er geek, «pensjonert» bartender, sosial, men også glad i alenetid. Gastronom og liker lage mat. Har ingen barn selv men er tante til 7 stk og er «barnevennlig».🧘‍♀️🎨🎮🎲♟🎧🎶💃🧶🧵🏕

Liker å le, har kjempegod eller kjempedårlig humor alt etter som hvordan man ser det..😉  Glad i friluft og aktivitet, men også late kvelder på sofaen med en god film, eller rundt spisebordet i godt selskap. 📚

kr 4500,-/mnd +strøm & Internet.

depositum 5000,-