Strøken, pent brukt PlayStation 4 Pro 1TB selges med kontroll, samt strømforsyning. Veldig lite brukt, som ny. Profesjonelt rengjort✅

– Dette er den kraftigste PlayStation 4 utgaven og fungerer utmerket til alle spill, som feks. Read Dead Redemption 2, God Of War, Call Of Duty og Fortnite. Både online- og offline-spill?- Det er mulighet for å bruke fysiske spill-plater, eller kjøpe elektroniske-spill fra butikken på PlayStation?- Kjører både HDR og 4K, med 60fps uten problem, og kan også brukes til streaming eller DVD-avspilling?- 1TB(1000GB) lagringsplass?

Utseendemessig er den strøken, den er uten bruksmerker og riper. Den fungerer utmerket? Alle inngangs og utgangsporter er fine og rengjort

Hele konsollen er rengjort og fjernet for støv og rusk på innsiden og utsiden, blant annet vifte og kjøleelementer, samt ny kjølepasta/termalpasta er påført ? Konsollen er oppdatert til nyeste versjon og nullstilt, og er klar for ny eier? Denne konsollen er som ny, og vil fungere topp i flere år?

Kontrollen er også renset og rengjort for støv og rusk?

Medfølger:
– Konsollen
– Strømkabel
– 1 Kontroll
– Ladekabel til kontroll
– HDMI-kabel

Åpen for bud?Den kan hentes, eller sendes på kjøpers regningBare å ta kontakt ved interesse, spørsmål eller en hyggelig prat, enten på Messenger eller tlf 90615010?

Ønsker du en litt rimeligere og ikke like kraftig konsoll har jeg også en rengjort og fin PlayStation 4 Slim 500GB til salgs, for en rimeligere pris?