Koselig og familievennlig hytte til leie

Pris per uke
fra 5 000,- til 7 000,-

Pris per helg
fra 3 000,- til 4 000,-

Pris oppgitt i NOK

Depositum Ja
Beliggenhet På fjellet
Størrelse 82 m²
Boligtype Hytte/feriehus
Sengeplasser 8
Soverom 3
Bad 1

Se finn annonse for flere bilder og info. https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=190590616
Meget koselig hytte på Brokke i umiddelbar nærhet til alpinsenteret. På alpinsenteret finnes det flere nedfarter, stolheis og barnebakke. Det er også milevis med preparerte langrennsløyper som går rett fra hytta.

Lysløypa er 50 meter fra hytta. Brokke er kun 2 timers kjøring fra Kristiansand, og 2 timer fra Stavanger sommerstid og ca 4,5 timer vinterstid.
Hytta er utgangspunkt for nydelig natur og mange turløyper til flere topper med fantastisk utsikt. På sommeren er det flere fine badevann og kulpene på Brokke som er badeopplevelse i seg selv. Les mer på Brokke.com
Det er bare 10 minutters kjøring til Rysstad, med daglivarebutikk og spisesteder ved Sølvgarden hotell. Det er en snau times kjøring til Hovden og badelandet der.
Fra mai til oktober er Suleskardvegen åpen, og da er det lett å komme seg til Prekestolen og Kjerag. Det er osgå utrolig flott å se de høye brøytekantene når veien åpner i slutten av mai.
Innhold:
1 etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. Fra stue er det utgang til stor solrik veranda med langbord og bålpanne.
2 etasje: Gang og 3 soverom. Soverom 1 har dobbelseng + køyeseng, soverom 2 har køyeseng, soverom 3/loftstue har sovesofa som blir dobbelseng.
Det er fiber, internett, tv kanaler, og 2 dvd spillere med mange barnefilmer tilgjengelig.

NB ikke røyk og dyr!
Vi ønsker voksne/barnefamilier