Koselig familiehytte til leie i Vierli
Pris per uke
fra 6 000,- til 12 000,-

Depositum Ja
Soverom 3
Sengeplasser 8
Bad 1

Hytta ligger på 940 moh. i rolige og solrike omgivelser på Heimvegli hyttefelt. Det er fantastisk flott skiterreng med Silkedalen rett ovenfor hyttefeltet. Det går skiløype fra hyttefeltet som forbindes med løypenettet til Silkedalen. Løypene prepareres daglig hele sesongen, tråkkemaskiner har GPS for info. Det er gangavstand til Heimvegliheisen som bringer deg videre til Vierli med over 8 km nedfarter, med barnebakke, eget lekeområdet og barneheis. Flotte bakker for snowboarder og Twin tip kjørere. En av Norges beste terrengparker. Kveldskjøring i kjelkebakken. Rauland er kjent for sitt flotte skiterreng og området har også flotte turmuligheter på sommeren med bl.a. bade- og fiskemuligheter i Torvjetjønn. Det er heller ikke langt å ta en kjøretur til Rjukan for å besøke Vemork eller nyte spa på badeland. Du kan lese mer om alle aktiviteter for liten og stor på www.visitrauland.com

Hytta inneholder:
Soverom 1 og 2: Har hver sin familiekøye på (70cm oppe og 120cm nede), hyller og speil. Ligger i 1. etg. Soverom 3: Stort soverom med god plass. Dobbelseng 180cm bred, 2 stk. kommoder og speil. Ligger i 2. etg. I tillegg er det god plass til madrasser i loftstua. Vi har 2 ekstra madrasser hvis behov/ønske.

Bad: Varmekabler, WC, dusjhjørne, vask, håndkletørker, vaskemaskin.

Entre: Varmekabler, plass til uteklær og støvler, sittebenk og trapp til 2.etg.

Stue med åpen løsning til kjøkken: Kjøkkenskaper med kjøkkenutstyr, oppvaskmaskin, Dolce Gusto kaffemaskin, kjøleskap etc. Spisestue med plass til 8 personer. Sofakrok med 2 + 3 seter sofa, stuebord, 2 stk. lenestoler og en skammel.

Loftstue i 2.etg.:
3 seter sofa og 4 stk. store Saccosekker, bord, 42″ TV med parabol. Med Tv2 sport Premium. Fryser er plassert i 2. etg.

Utebod:
Oppvarmet, mange knagger og hyller for tøy og sko. Perfekt sted å henge vått skitøy.

Terrasse med utemøbler og bålpanne.

Øvrig opplysninger:* Rengjøres av leier, hvis annet ikke er avtalt på forhånd.* Husdyr er kun tillatt i 1. etg. og heller ikke i møblene.* Leier ut til familier og ordenspersoner, ikke for festing.* Ikke lov å røyke inne.

8 dyner og 8 puter finnes på hytta. Personlige ting som håndklær, sengetøy, toalettpapir etc. må medbringes.

Eier bruker hytta privat, så enkelte private gjenstander ligger fast på hytta.

Parkeringsplass:
Parkeringsplassen er ferdig brøytet hver fredag, plass til 3 biler etter hverandre. Det er også punkt for El bil lading, 3-fas 400v, 16A.