Hytte til leie ved sjøen i flotte omgivelser

Depositum Ja
Størrelse 35 m²
Soverom 2
Sengeplasser 6
Bad 1
Ved sjøen

Beskrivelse

Hytta ligger ca 8 km øst for Grimstad sentrum og 4 km fra Fevik, i naturskjønne omgivelser. Gode muligheter for turgåing, sykling og badeliv. Hytta ligger i underkant av 100 m fra sjøen, og ca 200 m fra Grefstadvika badestrand, der det er langgrunn sandstrand, og svært populært for bading og soling. Det finnes også en liten lekeplass på Grefstadvika stranda.

Det er ca 800 m å gå langs sjøen til Moysanden Familiecamping med liten butikk, restaurant og aktiviteter. Kjøreavstand til golfbane, ca 7 km. Ca 40 minutter å kjøre til Kristiansand Dyrepark og Sørlandsparken.

Det er en enkel standard i hytta, men har siden 2010 vært under stadig renovering. Nytt soverom i 2015. Pusset opp loftsetasje og installerer nytt kjøkken 2018. Hytta består av åpen kjøkken-og stue løsning og lite soverom i første etg. Soverommet har en familiekøye med 160 cm seng nede, og 90 cm oppe.

Loftet er kombinert soverom og oppholdsrom. Er for tiden under renovering, derfor foreløpig ikke oppdaterte bilder. Det blir 2 senger,140 cm og 90 cm, samt god plass til leking/spilling/tv. Trappestige opp til loft. Hytta har romslig veranda/uteplass med utsikt ut over sjøen, og god mulighet for parkering til to biler. Det er innlagt sommervann til vask og dusj. Liten varmtvannstank på 30 liter.

Elektrisk forbrenningsdo og dusjkabinett i eget bygg. Dette består av et Cinderella toalettsystem med eget urintoalett samt ett forbrenningstoalett. Renovert i 2014.Kjøleskap med fryseboks, vanlig stekeovn. Grill, vannkoker, kaffetrakter og annet kjøkkenutstyr, samt dyner og puter medfølger. Liten TV med DVD-spiller, Viasat parabol. Vedovn i stua.

Ved og strøm er inkludert i prisen. En sjarmerende og koselig liten hytte! Vi har hovedsakelig utstyrt hytta til 4 personer, dette pga størrelsen. Barnestol og seng kan evt framskaffes ved behov.

OBS: Leien går fra søndag kl 16 til søndag kl. 14.

Det kan også være aktuelt å leie ut enkelte døgn/helger etc. Pris vil da være 800 kr i døgnet.

Fasiliteter Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Kjøkken

Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Peis/ildsted,