Fra 13.juni-20.aug leier jeg ut min leilighet i nydelige Grimstad på dagsbasis eller for lengre periode.

20 min. til Kristiansand Dyrepark, stort badeland, Norges største kjøpesenter osv.👍 Ca.10 min. til Arendal.

Leiligheten ligger midt i idylliske sentrum av Grimstad i rolig gate med gangavstand til alle sentrums fasiliteter, bakerier, restauranter, hyggelige nisjebutikker, kjøpesenter, bystranda, fiskebrygga, kulturhuset med kino og mye mer❤️

Ole Paus med gjester pleier daglig å ha show på Apotekergaarden kort gangavstand fra leiligheten.

2 min. gange til nærmeste matvarebutikk.

Få minutter gange til bussterminalen hvor du enkelt kommer deg til Kristiansand, Arendal osv. Sengeplasser for 5 og ett mindre barn.

Ett stort soverom med dobbelseng og to utslagsbare senger. Det går også å sove på 3 seteren i stuen, og for barn på to seteren i stuen. Det er også plass til reiseseng for barn. Det er fire dyner og puter til rådighet.

Fult utstyrt kjøkken med alt du trenger for å lage mat. Oppvaskmaskin, mikro, kjøleskap m/fryser, vannkoker osv. Alle kjøkkenskap er fulle med det du trenger for både store og små måltider. Ellers vaskemaskin, dyner og puter, bredbånd, TV som kan brukes til Cromecast, appletv og andre lignende enheter.

Ladepunkter for el-bil 2 min. gange. Det er fire leiligheter i bygget og en parkeringsplass, så førstemann til mølla prinsippet. Det er også to gratis parkeringer rett over veien. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Kodelås på døren. Koden endres mellom hver gjest.

Summen for leie er ikke per person, men for hele leiligheten🙌 Du kan leie alt fra en dag til hele perioden. 950,- per dag man.-fre. 1250,- per dag fre.-søn. Ønsker du å leie en uke eller mer kan jeg gå ned noe på pris⭐️

VELKOMMEN TIL SØRLANDSIDYLL💙🌊💦🌺