Nyere enebolig med 150m² garasje/verksted, smart Energi håndtering og solceller! Boligen lagrer energi i vann og betong, noe som resulterer i massiv årlig besparelse på strømutgifter. Produksjon aug.21 til aug 22 var på 17000kwh som hvorav overskudd ble solgt til spotpris. Alt håndteres av smarthus og strømleverandør. Tilsammen har kostnader på strøm i 2022 vært på ca 12.000,- hvorav det har vært gratis strøm fra Mars til November i 2022.

https://www.finn.no/273260831

Se finn annonse for komplett salgsoppgave, flere bilder og kontakt med megler. Interesse vil bli videreformidlet.

Boligens uteområde er opparbeidet med asfalt, heller, Royal kledning og andre løsninger som minimerer behov for vedlikehold. Boligen er tegnet for å være lett å holde ren og ryddig, og har rikelig med bodplass og store gode familierom.

Spørsmål til smarthusets funksjoner kan selvfølgelig rettes til selger!

Energiforbuk reguleres av boligen på en slik måte at ved lave strømkostnader eller høy solproduksjon, varmes boligen og forbuksvann opp. Smarthuset tar også høyde for energitopper, for å holde nettleieandelen lav. Boligen gir status på garasjeport, dørlås og brannalarm og er i tillegg satt opp til å styre dette.

Boligen har hovedsaklig elektrisk oppvarming da denne er raskere å styre, balansert ventilasjon og varmepumper i både boligdel og verksteddelen i garasjen.

Boligen er også avbildet som referanseprosjekt på Etman.no! https://www.etman.no/eigebrekktunet

informasjon rundt felles utgifter for drift av vann/kloakkanlegg kan fås av megler.