God og praktisk bruksbil selges!

I korte trekk:

– EU-godkjent til 14.01.2023. (gikk rett gjennom uten noen som helst anmerkninger)

– Er M52b20 motoren

– Todelt bakluke hvor også visker, glassluke og bakluke virker. Er softclose på bakluka.

– Ikke vann- eller oljeforbruk (i så fall minimalt)

– 2-din spiller med mange funskjoner og bluethoot. (innsatsen er feil så spiller går ikke 100% inn. Har vært slik helt siden innkjøp).

– Takluke som er fullt funksjonell.

Bilen er importert fra Tyskland. Tysk Eier i 20 år og vedkommende brukte å reise mye mellom Tyskland og Norge. Blant annet så er noen servicer utført der og pendlingen på grunnlag av det. Papirer på Import ligger i papirmappen.

Den er godt stelt med og reparasjoner utført ettersom behov. I midt eie har det vært en helt super bil, selges som sagt pga ikke behov for 2 biler. Har reist strekningen Stjørdal – Grimstad 3 ganger m. bilen (cirka 850 km) uten problemer. Brukte cirka 55 liter på 850 km når jeg kjørte ned i Påska 😉

Aldri hatt noe problemer med den, starter alltid, og selv i 25 minusgrader på det verste her oppe. Bilen har blitt brukt jevnlig i kulleperioden slik at ting ikke skal sette seg i kulda, tatt en god kjøretur innimellom. Lar den alltid stå å svive på tomgang noen minutter før kjøring (mindre belastning på motor). Mye av km-standen har kommet via langkjøring så lite småkjøring. Bilen er en hverdags bil, så Km-stand vil fravike/øke.

Bytta olje + filter på 196.700 km (Castrol Magnatec 5w-40 c3).

Fikk nye vinterdekk i Februar (merke: SAVA). Er rundt 6-8 mm igjen på de.

Ellers er det en fin bruksbil, noe rust rundt om, bl. a. på typiske steder som bakluke og nedre del av dører (ikke mye der). Hjulbuer ser veldig fine ut samt med forskjermer. Er “bruksmerker” rundt om i form av riper og lakkslitasje. Med “lakkslitasje” menes det at; -det ser ut som enkelte steder har blitt lakkert tidligere hvor det er fargeforskjeller. Dette kom frem da jeg brukte `kaldavfetting` fra biltema.

Ting å merke seg: /kjente feil/mangler

– Diverse bruksmerker.

– Innsats til 2-din spiller. (må nok ha den jernramma som er adaptiv for 2-din)

– Er noe vibrasjoner i forstilling (ikke kast i bremseskiver). Merkes fra 105 km/t – 120 km/t. (kunne vært lurt å se hvilken forskjell det gjorde ved å bytte til andre hjul (evnt sommerhjul isteden). Mulig fòringer eller div. armer/stag/endeledd som bør byttes for “smooth” kjøring (men fullt kjørbar så klart, brukes nærmest daglig).

– Venstre jekkfeste bak protesterte mot meg da jeg skulle jekke den opp i Februar for å legge på de nye Vinterhjulene, så er bøyd innover et lite stykke. (Var ingen ting galt ved EU-kontroll, men kom da frem i etterkant at det er blitt svekket gjennom årene). Høyre jekkfeste bak ble derimot sveist av tyskeren som eide den før meg og skal være i orden.

– Har kun vinterhjul som står på bilen nå.

– Høyre bakdør åpnes ikke fra innsiden, men gjør fra utsiden

Med diverse mangler så er bilen uansett helt å fullt kjørbar, går som en drøm, og har en en deilig og stille rekkesekserlyd.

Gjennom godt vedlikehold så er det gjort diverse utbredelser. Følgende er:

Første eier:

————-

– Ny radiator.

– Nye hjullager og bremser bak (begge sider).

– Alle/ begge lambdasondene.

– Nytt batteri.

– Diverse nye filtere. (går ut ifra service filter og muligens bensinfilter).

– Baklukemekanikken er byttet. (tror det er de som holder hele bakluka oppe).

– Sveist høyre kanal rundt jekkfeste bak.

Mitt eie:

————-

– Bilen fikk ny olje og filter på 196.700 km.

– Nye vinterdekk i Februar 2021.

Km- stand gjenspeiles i bilen på sett og vis, men er i god teknisk stand. Har sine skjønnhetsfeil og diverse merker.

Bilen selges som den er/ som den står. Tas forbehold om feil i annonse

Mvh