TJENESTER – DIESELVARMER – CHIPTUNING – MASKINVASK – BÅT

Våre tjenester:
Batteri Elektro AS utfører alle typer service og reparasjoner på alle typer biler. Alle våre mekanikere er etterutdannet og spesialiserte på det siste innen bilelektronikk og computerenheter. Vi tilbyr Miljøpåfylling for aircondition – overhaling av Webasto – startere – dynamoer, full motoroverhaling, og ellers alt du måtte trenge av store og små reparasjoner til din bil, uansett merke.

Vi benytter hovedsakelig produkter fra Mekonomen, men bestiller selvsagt inn originaldeler, når kunden ønsker dette. Vi fører batterier fra anerkjente merker, Eberspacher og Webasto varmesystemer. Vi står for montering av disse produktene, men de kan også kjøpes løst. I butikken har vi bl a Bosch vindusviskere, alle typer Castrol olje, og det viktigste innen bilhold/pleie.

Dieselvarmer:
Vi er forhandler av Webasto og Eberspächer. Vi reparerer også alle andre merker som Wallas, Mikuni, Ardic mm. I både bil, lastebil, båt, bobil, kort sagt i alle kjøretøy.

Chiptuning:
Batteri Elektro utfører chiptuning og omprogrammering med avansert chiputstyr og diagnoseverktøy, for å gi deg som kunde en så bra tuning som mulig. Vi sjekker alle biler med diagnoseverktøy før og etter tuning for eventuelle feil, for å gi deg en trygg tuning på din bil.

​Omprogramering av ECU gir deg bilens motor fulle potensial gjennom en varsom tilpassning av variabler som drivstofftilførsel og tenning sammen med justering av andre parameter som begrenser dreiemoment, gassrespons og topphastighet. Chiptuning med programvare fra Batteri Elektro gir motoren bedre effekt, bredere effektregister og bedre dreiemoment. I de fleste tilfeller, ved normal kjøring, vil også drivstofforbruket gå ned. De fleste bilmodeller kan chiptunes/omprogrammeres uten fysiske inngrep i motorens styreenhet. Vi chiptuner de fleste bilmerker som Audi, VW, BMW, Porsche, Mercedes, Ford, Opel og japanske biler.

Maskinvask i Arendal:
Leter du etter en god maskinvask i Arendal anbefaler vi å ta en tur til Amerikakleiva. Her står vår flunkende nye bilvaskemaskin fra Karcher.

Åpent hele døgnet:
Maskinvasken er alltid åpen og hvis du følger oss på Facebook får du melding når vi har gode tilbud.

Finn frem:
Fra Arendal kjører du til Myrene og Bjønnes Stadion. Fortsett rett from og under toglinja. Herfra ser du maskinvasken og kan ta til høyre i rundkjøringen.

Båt:
Vi utfører det meste av reparasjoner på båt.

Vi reparerer blant annet:
Kokeapparater til båt
Dieselvarmere
Startere
Dynamoer
Alt innen elektrisk

Vi har mekanikere med fagbrev, også innen båt.

Følg oss på Facebook: Batteri Elektro AS

Gå til nettside for mer info: Batteri Elektro AS