AirSense™ 10 AutoSet Inkludert Luftfukter

Ny pris: 8699,-

Har hatt denne stasjonert på hytta, men nå selger vi hytta så har ikke brukt for 2 maskiner. Kjøpte denne utenom den jeg fikk til behandling fir å ha den der på hytta, så da måtte jeg kjøpe denne selv. Er komplett med maskin, slange, tank, veske og alke bruksanvisninger. Ny pris: 8699,- Maskinen er ikke brukt så mye, ca 2-3 mnd tilsammen.

AirSense™ 10 AutoSet er et selvjusterende behandlingsapparat av beste kvalitet. En lang rekke av nyskapende funksjoner, f.eks. den smarte AutoSet-algoritmen, basert på 25 års erfaring innen søvnbehandling for en mer effektiv og behagelig behandling i et intuitivt og lettvint format.

Takket være AutoRamp™ starter behandlingen med et lavt trykk for bedre komfort. Når du har sovnet økes trykket gradvis til det vanlige nivået.

Innebygget sensor for lys i omgivelsene: om du må opp i løpet av natten kommer du ikke til å forstyrre din sengepartner. Skjermens lysstyrke tilpasser seg lyset i rommet og slukkes også automatisk, slik at du kommer til ro lettere.

Funksjoner som bedrer livskvaliteten: den stillegående Easy-Breathe™-motoren forstyrrer hverken din eller din sengepartners søvn, og den oppvarmede luftslangen ClimateLine Air™-gjør det enklere for deg å bevege deg i sengen.

Enkelt, intuitivt brukergrensesnitt: koble på AirSense 10 AutoSet og trykk på Start. Klart. Du kan enkelt forandre komfortinnstillingene og du får feedback om behandlingen hver morgen.

SmartStart™™-funksjon: behandlingen starter så fort du puster i masken. Den stoppes noen sekunder etter at du har tatt av masken. Enkelt.

Integrert fukting: den integrerte HumidAir™-fukteren med avansert HumidAir-teknikk lindrer tørrhet og tett nese. Sammen med den oppvarmede luftslangen gir den enda bedre komfort.

myAir. Registrer din AirSense på gratistjenesten MyAir, slik at du kan følge med på din behandling på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Her vil du få tips og råd om hvordan du kan gjøre behandlingen din mer behagelig. I MyAir vil du finne et bibliotek av videoer og instruksjoner for å hjelpe deg til å få den mest komfortable behandlingen. MyAir er en responsiv nettside hvor du enkelt kan logge inn og følge behandlingen. Registrer deg hos myAir.ResMed.eu.

Trådløs tilkobling: Enheten bruker 4G GSM-teknologi for å sende data til MyAir og Airview hvis disse tjenestene er aktivert.Køper betaler frakt.