CONSTMACH produserer ulike størrelser og typer sementlagringssiloer med en kapasitet på 30 til 3000 tonn. Sementsiloer brukes ikke bare i betonganlegg, men også som frittstående formål som sementterminaler, sementanlegg og kalkpulverlagringsprosjekter.

CONSTMACH er det mest erfarne tyrkiske selskapet som svært ofte produserer høyvolumsementsiloer som 500, 1000, 2000 og 3000 tonn.

I tillegg til våre fellesprosjekter, designer og produserer vårt firma også tilpassede sementsiloer med spesielle dimensjoner i diameter og høyde.

Det er mulig å produsere sementsiloer med en kapasitet på opptil 100 tonn, både sveiset og boltet. Sementsiloer med en kapasitet på over 100 tonn produseres som oftest i boltet versjon. Produksjonen av siloene skrudd inn sparer plass under transport.

Alle skrue-type sement silokomponenter er laget ved hjelp av sensitiv CNC laserskjæringsteknologi, og formen er gitt til komponentene bøyd ved å bøye former. Toleransen for følsomheten til de matchende hullene er nesten null.

Alle våre sementsiloer er utstyrt med vedlikeholdsplattform mellom bena, sementpåfyllingsrør, innvendige og utvendige kummer, sikkerhetslokk, takkrager for luftfilter og trykkavlastningsventil, takbolt for innvendig kum, samt konisk flens for spjeld.

I de fleste tilfeller, i henhold til behovene til våre kunder, leverer vi siloene våre sammen med alt annet nødvendig utstyr for sementsiloer, slik som sementskruetransportør med ønsket diameter og lengde, støvfilter, trykkavlastningsventil, øvre og nedre nivåmålere, luftfluidiseringsdyser, pulsventil og kjeglespjeldventil for manuell sementtømming. Ved bruk av sementterminalsilo eller lignende kan skruetransportøren kobles til lasten under for å laste sement inn i sementbiler.

Våre sementsiloer inneholder alt nødvendig tilbehør som elektronisk filter, påfyllingsrør, spjeldventil, nivåindikator, sikkerhetsventil, jetpuls, mannhull mm.

Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Send melding for modell og pris.

Pris ved forespørsel

Laget i Tyrkia